Ilva lancerer skrivebord til et lille hjemmekontor

Ilva har til dette års forårskollektion fået designet Norton skrivebordet. Det er et skrivebord, der passer perfekt til et lille hjemmekontor.

Det seneste år er hjemmekontoret lige pludselig gået hen og blevet et mainstream behov. I 2021 er det for mange blevet nødvendigt med en hjemmekontorsplads som en fast del af boligindretningen. I nogle hjem er der et decideret kontor, hvor det hos andre er nødvendigt at dedikere et hjørne af stuen, spisestuen, soveværelset eller lignende. Nu er Ilva klar med et skrivebord, der passer perfekt til et lille hjemmekontor.

LÆS OGSÅ: Hjemmekontor med godt indeklima og god akustik

LÆS OGSÅ: Jysk med tre bud på indretning af dit hjemmekontor

LÆS OGSÅ: Indretning af rum omkring hjemmekontor

LÆS OGSÅ: Ikea: Tips til indretning af hjemmearbejdsplads

Til dette års forårskollektion har Ilva således fået designet Norton skrivebordet. Det er et skrivebord, der passer ind i flere af husets rum, end bare på et decideret kontor. Det er helt optimalt, hvis man enten ikke har et kontor, hvis pladsen er lidt trang eller til den ekstra kontorplads, hvis man er flere, der arbejder hjemmefra i husstanden.

Norton skrivebordet har et elegant udtryk. Bordpladen har en flot organisk form og er med sort nanolaminat. Benene er udført i røgfarvet eg. Ilvas bud på et skrivebord til et lille hjemmekontor koster 3.599 kroner.

llvas fem gode råd til, hvordan du kan indrette dit hjemmekontor:

  1. Gør det personligt: En hjemmearbejdsplads behøver ikke at være kedelig. Gør den gerne personlig. Du kan eventuelt tage udgangspunkt i din øvrige boligindretning, så det går i tråd med resten af hjemmet.
  2. Plads til opbevaring: Det er skønt at have skuffer og hylder ved hjemmearbejdspladsen, så du nemt kan gemme ting af vejen, men stadig have dem lige ved hånden. Et skrivebord med indbyggede skuffer er et must.
  3. God belysning: Det er vigtigt med godt lys. Udover loftslys, er det også en god idé med en bordlampe eller gulvlampe ved skrivebordet. Det kan være hårdt for øjnene at kigge ind i en skærm en hel dag, hvis der samtidig er for mørkt omkring dig.
  4. Sid godt: Det er vigtigt at sidde godt i løbet af en arbejdsdag. For nogle er det bedst med en decideret kontorstol, for andre kan det sagtens være en komfortabel spisebordsstol. Det vigtigste er, at du føler, at du sidder godt ved din arbejdsplads.
  5. Husk detaljerne: Det er skønt for øjet med lækre detaljer, såsom små vaser, skåle og fade. Men pynt kan bestemt også være brugbart. Brug for eksempel en fyrfadsstage som kuglepensholder, små fade til opbevaring af opladere, post its, bolcher eller hvad end, du har brug for i løbet af en arbejdsdag.