Ilva med nyt til soveværelse

Naturens elementer og farver flytter ind i det stilrene, skandinaviske soveværelse. Ilva er klar med mere nyt til rummet, hvor man lader op.

Forårsnyheder til soveværelset er netop landet hos Ilva. I den nye kollektion flytter naturens elementer og farver ind i rummet, hvor man lader op. Det skandinaviske, stilrene udtryk bliver tilført lidt mere varme med jordtoner, douchede farver fra naturen og naturmaterialer.

LÆS OGSÅ: Soveværelse i ekstravagant fransk stil

LÆS OGSÅ: Iøjnefaldende sengegavl mod ensfarvet væg – eller omvendt?

LÆS OGSÅ: Jysk-indkøberens tre bedste nyheder inden for sengetøj

LÆS OGSÅ: Ilva klar med bæredygtige senge

Ilvas sengeserie Nocturne Exclusive kommer med en masse skønne nyheder denne sæson. Blandt andet fås serien med nyt stof i forskellige farver, nemlig Ocean. Her er tale om et bæredygtigt stof i smuk grov vævning. Ocean-stoffet er vævet af restprodukter fra olieindustrien, og der benyttes ingen vand overhovedet i produktionen af stoffet. Materialet er 100 procent genanvendeligt, når sengen engang kasseres.

Bind indretningen sammen

Soveværelsets indretning får ofte et mere fuldendt look, når man tilføjer sengegavl, tæppe, sengetæppe og måske en stol eller bænk til at sidde på eller lægge fra på. I den nye kollektion er der blandt andet kommet en masse fine sengegavle i både træ, læder og tekstil, som lige giver det ekstra til indretningen.

Sæsonens bud på kommoder og sengeborde bærer præg af naturmaterialer og fine håndværksmæssige detaljer. For eksempel Aries-serien, som er udformet i en fin kombination af lys, fransk flet og eg i mørk eller lys variant.