Ilva klar med flere nyheder til terrassen

Ilva har flere nyheder klar til indretning af terrassen, når foråret 2020 melder sin ankomst. Både Estelle-serien og Langkawi-serien kan snart købes i bolighuset.

Estelle serien er en fuld serie, som inkluderer loungesæt, spisebord, bænk, solseng, sidebord og konsolbord. Møblerne er funktionelt fleksible, da bænk og konsolbord kan bruges til dekoration, plantebord, udekøkken eller lignende, når det ikke er i brug.

“Estelle serien består af lækre havemøbler, som giver et fantastisk helhedsudtryk på terrassen eller i haven,” skriver Ilva.

Stellet er sortmalet aluminium, som er let og ikke ruster og træet er FSC-mærket  eukalyptustræ. Det vil sige, at du er garanteret, at det er træ, der stammer fra skove, der er drevet bæredygtigt.

Ifølge Ilva giver Langkawi-serien, der er opkaldt efter en øgruppe i Andamanhavet, masser af muligheder på terrassen.

“Med Langkawi-lougesofaen er det dig, der får lov at bestemme, hvordan din terrasse skal tage sig ud. Mulighederne er åbne og du skal blot vælge, hvilken opstilling der passer allerbedst ind på din terrasse. Er du til den simple loungesofa, den behagelige loungehvilestol, den elegante daybed eller måske det smarte sidebord til din terrasse?

Desuden er Langkawi-sofaens eukalyptustræ FSC-certificeret. Det vil sige, at du er garanteret, at det er træ, der stammer fra skove, der er drevet bæredygtigt”, skriver Ilva.

Både Estelle-serien og Langkawi-serien kan købes i Iilvas bolighuse fra og med uge 9.