Ilva i Vejle får ny butikschef

Mikkel Lembke-Hornshøj, butikschef i Ilva Vejle. Foto: PR.
Mikkel Lembke-Hornshøj, butikschef i Ilva Vejle. Foto: PR.

Mikkel Lembke-Hornshøj tiltræder som ny butikschef i Ilva Vejle, men han er bestemt ikke ny for møbelkæden. Han har en solid baggrund indenfor detailhandel og har været en del af Ilvas interne talentforløb.

Tilbage i 2014 blev han ansat i Ilva Randers, dengang Idemøbler. Derefter har han været ved flere forskellige bolighuse indenfor møbelkæden, både som sælger, afdelingsleder, souschef og senest som butikschef i Fredericia. Og nu er det altså Ilva i Vejle, som får glæden af ham.

– Hos Ilva i Vejle bliver kunderne mødt af et boligunivers, der med garanti vil give dem inspiration til boligindretningen i deres eget hjem. Derudover bliver kunderne også mødt af et fagligt kompetent personale, der står klar til at rådgive dem. Jeg er super spændt på fortsat at være en del af Ilvas rejse og glæder mig til at tage fat på opgaverne som butikschef i Vejle, udtaler Mikkel Lembke-Hornshøj.

En ny start skal fejres med stil

I anledningen af Mikkel Lembke-Hornshøjs opstart som butikschef i Ilva Vejle vil der i weekenden den 9.-11. oktober være besparelser på op til 60 procent på alle varer, og der vil blive serveret snacks samt et glas bobler til alle fremmødte. Du finder Ilva Vejle på adressen Løversysselvej 1B, 7100 Vejle.

Ilva er Danmarks største detailhandelskæde inden for møbler og boligindretning med cirka 900 medarbejdere, 42 bolighuse i Danmark og 26 bolighuse i udlandet samt en omsætning på cirka 1,7 milliarder kroner. Ilva er hovedselskab for IDdesign Project (Erhvervssalg) og IDdesign Franchise. Ilva er ejet af Lars Larsen Group.