Auktionshuset i Hørsholm skifter ejer

Ib Henrik Rønje, der siden april 2015 har været aktionær i Auktionshuset, har per 1. april 2022 overtaget den resterende del fra Ole Steen Christensen og ejer nu Auktionshuset procent.

Ib Henrik Rønje ejer nu samtlige aktier i Auktionshuset, som han siden 2015 har været medejer af.

Han har overtaget de resterende aktier fra Ole Steen Christensen og ser nu frem til at gøre Auktionshuset endnu mere alsidigt og et foretrukket sted for salg af kunst, antikviteter og design i høj kvalitet.

– Forretningen kører godt med dygtige medarbejdere, så der er et godt grundlag for videreudvikling. I første omgang udvider vi arealet, idet vi overtager nabobygningen. De yderligere kvadratmeter giver bedre plads til indlevering af varerne, ligesom der spares tid med håndteringen. Samtidig får vi mere plads til præsentation af genstandene i det nuværende flotte auktionslokale, hvilket bør resultere i at vi får flere og bedre varer – og dermed bedre priser, siger Ib Henrik Rønje.

Ib Henrik Rønje arbejder først og fremmest med ejendomsudvikling og investering i selskabet Kongeegen.

– Nu er det ikke planen, at auktioner skal til at være en større del af forretningen, men jeg ser en spændende udfordring i at kombinere en hobby med forretning – og således gøre Auktionshuset A/S til en endnu bedre forretning, siger Ib Henrik Rønje.

Ole Steen Christensen vil fortsat være tilknyttet Auktionshuset, men vil koncentrere sig om vurdering og rådgivning af kunder.

Ole Steen Christensen grundlagde Auktionshuset helt tilbage i 1989, hvor det havde til huse i den gamle smukke lade på Christianshus. I 2007 flyttede Auktionshuset til Ved Klædebo 17 i Hørsholm, hvor det siden har fungeret som et anerkendt og veletableret auktionshus.

Medarbejdere og vurderingseksperter har mange års erfaring i branchen og giver kompetent og professionel vurdering af og rådgivning om salg af kunst, møbler, antikviteter, sølv, smykker, mønter og frimærker. Auktionshuset vurderer og sælger både enkeltgenstande og hele indbo via ugentlige netauktioner og fire årlige Kvalitetsauktioner.