Havemøbler fra Ilva klar til foråret

Vi går mod lysere og lunere tider, og Ilva er snart klar med deres nye kollektion af havemøbler til forårets og sommerens uderum.

Lige nu er store dele af Danmark dækket af et tyndt lag sne, og frosten bider en smule over det meste af landet. Allerede i næste uge ser det dog ud til, at temperaturen får et løft, og så kan man vel så småt begynde at glæde sig til foråret og drømme om mere sol og lunere vindstrejf? Ilva er snart klar med deres nye kollektion af havemøbler til forårets og sommerens uderum.

Det bliver et forår med havemøbler i lette designs, organiske former og smukke, håndværksmæssige detaljer. Farveskalaen bærer især præg af naturens farver såsom dybe toner af grøn, okker og lavendel. Mange designs tager os tilbage til 1950’ernes møbelepoke, hvor form og funktion smeltede sammen og blev til funktionelt design.

Designchef i Ilva, Jane Høegh. Foto: PR.
Designchef i Ilva, Jane Høegh. Foto: PR.

Blandt nyhederne er Javi-serien bestående af havestole og havebord. Denne serie er udformet i et design, hvor det dampbøjede træ og flettede sæde trækker referencer fra 1950’erne. Ryggen buer smukt og træets antikke overflade giver stolen og bordet et mere varmt udtryk. Stellet på stolen og bordbenene på havebordet er lavet i FSC®-certificeret eukalyptustræ.

– Javi-serien er et perfekt eksempel på tiden tendens med ”living inside out”, hvor møblerne fungerer både inde og ude. Uderummet vil til foråret i højere grad blive en forlængelse af den indendørs boligindretning, hvilket giver en fantastisk helhed til hjemmet, udtaler sortiments- og designchef Jane Høegh.

Ilvas kommende forårs- og sommerkollektion med nye havemøbler byder på en masse skønne nyheder, både til inde og ude, og lanceres inden længe.

Galleri: Nye havemøbler fra Ilva

Javi havebord med bordplade i super stone fibercement og ben i FSC®-certificeret eukalyptustræ har en længde på 220 centimeter, en bredde på 100 centimeter og en højde på 75 centimeter. Bordet koster 5.799 kroner.

Javi havestol med sæde i sortmelerede flad reb og ben i FSC®-certificeret eukalyptustræ, har en siddehøjde 44 centimeter og udmærker sig ved at kunne stables, hvilket særligt for havemøbler er en fordelagtig egenskab. Stolen koster 1.999 kroner.

På billederne i galleriet ses også en Edda plaid i navy/off white bomuld med frynser i størrelsen 130×170 centimeter til 199 kroner. Desuden kan ses en Flora vase i klart glas med en højde på 22 centimeter og en diameter på 25 centimeter. Vasen koster ligeledes 199 kroner. Endeligt ses et Buri decofad i natur rattan med en højde på syv centimeter og en diameter på 40 centimeter til 139 kroner.