Havekatalog fra Ilva 2021 er landet

Ilvas havekatalog ”Living Inside Out 2021” lanceres i dag og byder på et væld af skønne nyheder og inspiration til uderummet.

Så blev det endelig forår, og vi kan på mange måder se frem mod lysere tider. Foråret betyder ofte at vores liv gradvist rykker mere og mere udenfor, faktisk mere end nogensinde før. For en af de største tendenser i 2021 er at skabe et uderum i forlængelse af boligen, hvilket også ses tydeligt i Ilvas outdoor-kollektion i år. Ilvas havekatalog Living Inside Out 2021 er netop blevet lanceret i dag.

LÆS OGSÅ: Nye Ikea-havemøbler klar til foråret 2021

LÆS OGSÅ: Nye havemøbler fra Ilva inspireret af 1950ernes funktionalisme

LÆS OGSÅ: Havemøbler fra Ilva klar til foråret

– Ilvas outdoor-kollektion vil i år bære præg af designs med afsæt i et af møbelhistoriens mest skelsættende epoker, nemlig 1950’erne. Det bliver et forår med havemøbler i lette designs, organiske former og smukke, håndværksmæssige detaljer, udtaler Jane Høegh, Head of Design hos Ilva.

Farveskalaen denne sæson bærer især præg af naturens farver, såsom dybe toner af grøn, okker og lavendel. Smukke designs har været i fokus til denne sæson, men bestemt også funktionalitet og komfort.

Det er vigtigt med havemøbler, der er nemme at anvende og nemme at vedligeholde, da det som oftest står ude i forskelligt slags vejr henover foråret og sommeren.

– Kvalitet og design er to vigtige faktorer i vores havemøbelsortiment. Men bæredygtighed har også længe været et bærende element. ILVA har været medlem af FSC® siden 2010, hvilket har resulteret i at alle træhavemøbler i sortimentet er FSC®-certificerede. Derudover byder vi også velkommen til ReClips, som er en havestol produceret af genbrugsplast fra danske husholdninger, siger Jane Høegh.

Ilvas forårskollektion er netop lanceret, og størstedelen af nyhederne fås allerede på ilva.dk og i Ilvas bolighuse.

På billederne i galleriet øverst ses:

  • Markland loungesofa med stel i FSC®-certificeret akacietræ, normalpris 4.999 kroner
  • Markland loungestol med stel i FSC®-certificeret akacietræ, normalpris 2.999 kroner
  • Bard loungebord i fibercement, 90 x 37 cm, normalpris 3.499 kroner
  • Betonie krukke i søgræs, 38 x 37 cm, normalpris 299 kroner
  • Buri decofad i naturflettet rattan, 7 x 40 cm, normalpris 139 kroner