Hanstholm Køkken holder åbent hus i Køge med østers og bobler

Den 12. marts byder Hanstholm Køkken køgenserne på østers fra Limfjorden og et glas champagne ganske gratis. Butikken i Brogade vil med arrangementet hylde naturens egne råvarer med smagen af Thy.

Christian Skjerk, butikschef hos Hanstholm Køkken i Køge, håber at se mange både velkendte og nye ansigter til åbent hus den 12. og 13. marts. Foto. PR.
Christian Skjerk, butikschef hos Hanstholm Køkken i Køge, håber at se mange både velkendte og nye ansigter til åbent hus den 12. og 13. marts. Foto. PR.

Hanstholm Køkken i hjertet af Køge inviterer den 12. marts på østerssmagning og et glas champagne for lokalområdets beboere. På dagen vil Hanstholm Køkken sætte fokus på det gode køkkenhåndværk og smagen af Thy, og i den anledning gæstes butikken af Food Studio, der er førende inden for gastronomiske oplevelser i Danmark.

LÆS OGSÅ: Sådan kombinerer du træ med jordfarver i køkkenet

– Det er nu, at østers fra Limfjorden er i sæson, og det ser vi som en fin anledning til at hylde den danske naturs egne råvarer. Jeg ser frem til en hyggelig dag med masser af velsmag, og jeg håber på dagen at se mange både velkendte og nye ansigter, siger Christian Skjerk, der er butikschef hos Hanstholm Køkken i Køge.

Det gode køkkenhåndværk i centrum

Hanstholm Køkken har mere end 50 års erfaring med dansk high end-snedkerhåndværk, og til åbent hus fremviser butikken i Køge de nyeste køkkendesign, som er i tråd med temaet “Smagen af Thy”.

Den 12. marts byder Hanstholm Køkken køgenserne på østers fra Limfjorden og et glas mousserende vin ganske gratis. Butikken i Brogade vil med arrangementet hylde naturens egne råvarer med smagen af Thy. Foto: PR.
Den 12. marts byder Hanstholm Køkken køgenserne på østers fra Limfjorden og et glas mousserende vin ganske gratis. Butikken i Brogade vil med arrangementet hylde naturens egne råvarer med smagen af Thy. Foto: PR.

– Vi vil gerne åbne fleres øjne for betydningen af gode materialer og godt håndværk i valget af køkken. I vores snedkeri udnytter vi naturens materialer til at skabe højkvalitetshåndværk, der skal vække associationer til den rå og fascinerende danske natur, siger Christian Skjerk.

– Sæsonens design bliver vist frem i en nyrenoveret butik, som skal skabe de bedste rammer for et inspirerende besøg.

Hanstholm Køkken har mere end 50 års erfaring med dansk high end-snedkerhåndværk, og til åbent hus fremviser butikken i Køge de nyeste køkkendesign, som er i tråd med temaet "Smagen af Thy". Foto: PR.
Hanstholm Køkken har mere end 50 års erfaring med dansk high end-snedkerhåndværk, og til åbent hus fremviser butikken i Køge de nyeste køkkendesign, som er i tråd med temaet “Smagen af Thy”. Foto: PR.

En hyldest til naturens råvarer

Østersene, som er på menuen hos Hanstholm Køkken i Køge den 12. marts, har den seneste tid haft ideelle vækstbetingelser i Limfjorden, hvor der er rigelige mængder føde, kølige temperaturer og lavt saltindhold.

Til åbent hus vil Hanstholm Køkken sætte fokus på det gode køkkenhåndværk og smagen af Thy, og i den anledning gæster Food Studio, der er førende inden for gastronomiske oplevelser, butikken. Foto. PR.
Til åbent hus vil Hanstholm Køkken sætte fokus på det gode køkkenhåndværk og smagen af Thy, og i den anledning gæster Food Studio, der er førende inden for gastronomiske oplevelser, butikken. Foto. PR.

– Østerseventet skal forene naturens råvarer på madfronten med køkkenomgivelserne. Naturen rodfæster os, og derfor vil vi gerne hylde naturens egne råvarer inden for gastronomi såvel som køkkendesign, siger Christian Skjerk.

Hanstholm Køkken på Brogade 22 i Køge holder åbent hus i weekenden lørdag den 12. og søndag den 13. marts fra klokken 10 til 15, og selve østerssmagningen finder sted om lørdagen fra klokken 12 til 14.