Hansgrohe udvider FinishPlus-sortiment med flere farver

Hansgrohe udvider FinishPlus-sortiment med produkter til badeværelset i mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom.

I starten af året kunne hansgrohe præsentere en lang række produkter i fem nye standardfarver. Nu udvider hansgrohe deres FinishPlus-sortiment med flere produkter til badeværelset i overfladerne mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom. Med flere brusere og armaturer i forskellige overflader er det nu endnu lettere at skabe præcis det badeværelse, man ønsker sig.

Blandt de nye tilføjelser findes eksempelvis den populære Raindance Select S 120 håndbruser med rundt brusehoved. Hidtil har kun den firkantede version (E) været tilgængelig i andre overflader end krom og krom/hvid. hansgrohe lancerer også et helt nyt Showerpipe brusersystem – Croma Select S 280 med Raindance Select håndbruser – der kun fås i de fem overfladefarver og dermed slet ikke fremstilles i krom. Det vidner om, at de farvede produkter for alvor har gjort indtog på badeværelset.

Kvalitetsoverflader i FinishPlus fra Hansgrohe skaber designmuligheder

Uanset hvilken overflade, du forelsker dig i, kan du være sikker på, at den er af den høje kvalitet, der kendetegner hansgrohe. De matte trendfarver – mat sort og mat hvid – fremstår enkle og bruges af mange til at skabe kontrast på badeværelset – eller til det helt monokrome baddesign med alt i hvidt eller sort. De metalliske overflader – børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom – er skabt med PVD-teknologi, der gør overfladen ekstra skinnende og holdbar. Når hele det mørke eller lyse badeværelse indrettes med brusere og armaturer i samme, smukke overflade, opstår et samspil, der kombinerer elegance og modernitet.

Skab dit drømmebadeværelse

I tillæg til Raindance Select håndbruseren og den nye Showerpipe lanceres også to brusertermostater til indbygning, en bruserholder, et slangeudtag og en Croma 280 hovedbruser i de fem FinishPlus-overflader. Sammen med de eksisterende bruseprodukter giver det mulighed for at skabe en komplet indbygget bruserløsning i den ønskede farve og med både rundt og firkantet formsprog. Derudover kan du nu få et hansgrohe Talis E 110 håndvaskarmatur uden bundventil i FinishPlus-overfladerne, som kan kombineres med hansgrohes Push-Open bundventil, der ligeledes lanceres i de fem farver. Der er med andre ord rig mulighed for, at dit badeværelse kan tage præcis den form, du kunne tænke dig.

Du kan finde alle FinishPlus-produkter til badeværelset på www.hansgrohe.dk.