Grohe Zedra vinder “Golden Award – Best of the Best”

Grohes køkkenarmaturserie Zedra er netop blevet tildelt "Golden Award - Best of the Best" i kategorien "Køkkenhaner og håndvaske" i Kitchen Innovation Award 2021.

Grohe Zedra vinder
Grohe Zedra vinder "Golden Award – Best of the Best". Foto: PR.

Zedra er et godt eksempel på Grohes produktfilosofi: Forbrugervenligt design kombineret med den nyeste teknologi, som samtidig giver et bæredygtigt vandforbrug. Juryen bag prisen giver høje point for produktets design, innovation, brugerkomfort, ergonomi og produktfordele for brugerne.

LÆS OGSÅ: Ny Grohe Spa Collection får alle sanser i spil

LÆS OGSÅ: Perfect Match-koncept fra Grohe skal gøre det nemmere at designe drømmebadeværelset

Med de alsidige funktioner opfylder Grohe Zedra-linjen forbrugernes høje krav til funktionalitet og brugervenlighed. Armaturet fås både med Chrome og Supersteel-finish. Udtræksarmen giver fleksibilitet og er ideel til at tilberede grøntsager eller rengøre vasken.

En unik fordel er den integrerede Triple Spray, som giver flere valgmuligheder for vandstrålens styrke: Når der er behov for en meget hård stråle til rengøring af genstridigt snavs fra pander, så er Blade spray det fortrukne valg, mens Shower Spray er ideel til skylning af grøntsager. Laminar Spray giver en stærk, ren stråle, der forhindrer sprøjt, når man fylder for eksempel kander.

Samme ydeevne med mindre vand

Grohe Zedra vinder "Golden Award – Best of the Best". Foto: PR.
Grohe Zedra vinder “Golden Award – Best of the Best”. Foto: PR.

Blade Spray er kraftfuld, men det sparer op til 70 procent af vandet i forhold til Shower Spray, hvilket gør Zedra vandhanen til en pioner indenfor bæredygtigt vandforbrug. Derudover giver den integrerede pauseknap på udtrækssprayarmen brugerne mulighed for at stoppe vandstrømmen med for eksempel albuen eller underarmen.

Zedra møder EasyTouch

Uanset styrken af strålen, så kan Zedra vandhaner altid tilbyde nem og intuitiv betjening. En praktisk detalje er Zedra Touch. Teknologien giver brugerne mulighed for at styre vandstrømmen med et tryk med en hånd, håndled eller albue.

Dette sikrer ekstra hygiejniske forhold i køkkenet – fantastisk til snavsede hænder og især ved madlavning af kød eller fisk. Temperaturen kan forudindstilles til EasyTouch-funktionen via en integreret blandingsventil, der sikrer en sikker vandtemperatur og forhindrer skoldning.