Grohe med fem simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet

Sommerferien er ofte anledning til at give vores bolig et nyt, frisk pust. GROHE guider til, hvordan du med fem simple tricks kan opgradere dit hjem og selv med små ændringer få en luksuriøs fornemmelse.

Grohe med fem simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet. Foto: PR.
Grohe med fem simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet. Foto: PR.

En undersøgelse fra Grohe viser, at danskerne ønsker modernitet og hotelfølelse når de skal indrette hjemme. Men hvordan får du den luksuriøse følelse derhjemme, som man oplever på hoteller? Grohe giver fem simple tricks.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du sommerens hotteste trends i boligindretningen

LÆS OGSÅ: Indretningskonsulent: Sådan kan du give hjemmet en frisk makeover

– Vi har alle sammen tilbragt meget mere tid derhjemme det sidste år. Med en verden som er åbnet op igen, har vi endelig mulighed for at få styr på de renoverings- eller indretningsdrømme, der har måske spiret under nedlukningen. Men en opgradering af dit hjem behøver ikke kun at være rart for øjet – teknologien er i konstant udvikling, så en udskiftning af dit brusebad eller af armaturet i køkkenet kan løfte dit hjem markant, siger Mette Nielsen, Marketingschef, Grohe Danmark.

Fem tips til at få en følelse af luksus i hjemmet

1. Tekstiler

Tekstiler er et godt eksempel på, hvordan små ændringer kan gøre underværker. To typiske detaljer, der findes i næsten alle finere hotelværelser er gulv-til-loft gardiner og store tæpper. Giv valget af tekstiler lidt ekstra omtanke og sørg for, at farverne passer sammen med resten af rummet detaljer.

2. Belysning

En stilfuld lampe, der passer godt til resten af hjemmet, kan sætte tonen for hele interiøret. En stor og imponerende loftslampe inspirerer til en luksuriøs fornemmelse, det kan f.eks. være sig en lysekrone. Et generelt tip er også at have flere lyskilder i hvert rum. God belysning får rummet til at føles større og giver en mere sofistikeret fornemmelse, når det er mørkt.

3. Badeværelsets detaljer

Badeværelset er et af de rum, vi tilbringer mest tid i. Et badeværelse kan få et løft blot ved at udskifte håndklæderne, men hvis du går “all in”, er der et par ting, der med garanti vil skabe en fornemmelse af luksus. En regnskovsbruser løfter et hvert badeværelse. Det ser ikke bare luksuriøst ud – det føles også luksuriøst. Hvis du har et stort badeværelse, er et fritstående badekar også værd at investere i for at opnå en den helt rigtige atmosfære.

4. Minimalisme

“Less is more” er en god leveregel, når det kommer til hjemmet. Minimalisme er vigtigt når det kommer til valget af møblerne og af farven på væggene. Det er også en god idé at koordinere farverne i soveværelset, så vægge, hovedgærde og tæppe passer sammen i nuancer. Det giver et meget roligt og luksuriøst udtryk.

5. Køkkenets detaljer

Grohe med fem simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet. Foto: PR.
Grohe med fem simple tricks til at opnå følelsen af luksus i hjemmet. Foto: PR.

Køkkenet er ifølge mange hjemmets hjerte. Et sted hvor familien kan lave mad sammen og være sammen. At renovere køkkenet er ofte det hele værd. For at få en luksuriøs fornemmelse kan man installere en messing hane og matchende håndtag på køkkenlågerne eller en vandhane med brus der ikke kun giver luksus i hverdagen, men også reducerer brugen af plast.