Grohe: Mat sort er det nye hvide i køkken og bad

Mat sort er det nye hvide i køkken og bad, lyder et fra Grohe, som udvider Colours Collectionen med klassiske sorte udgaver til Blue water-systemet og udvalgte trykplader.

Grohe: Mat sort er det nye hvide i køkken og bad. Her ses Grohe Red Matt Black. Foto: PR.
Grohe: Mat sort er det nye hvide i køkken og bad. Her ses Grohe Red Matt Black. Foto: PR.

Sort er det nye hvid i moderne interiørkoncepter. Sorte køkkendesigns og sorte flader i badeværelset er kommet på mange forbrugeres Instagram-feeds og bliver konstant fremhævet i mange boligindretningsmagasiner.

LÆS OGSÅ: Ny Grohe Spa Collection får alle sanser i spil

LÆS OGSÅ: Farverige køkkener fra Marbodal og Toniton

LÆS OGSÅ: Drømmekøkken fra Kvänum med lækre farver

Sort er den perfekte farve til indretning, da den er en god kontrast til hvid og føles naturlig at blande sammen med beton-, træ- og metaloverflader.

Mat finish i særdeleshed kan skabe spændende harmonier og er et flot modstykke til et højglanskøkkenbord eller et skinnende badeværelsesgulv. Derfor tilbyder Grohe nu et udvalg af skylleplader i Matt Black. Man kan også nu få de nye Grohe-vandsystemer Blue og Red i Matt Black. Med udvidelsen af den succesfulde Grohe Colours Collection imødekommerGrohe nu kundernes stigende ønske om at tilpasse deres boligareal efter deres individuelle smag.

Grohe: Mat sort er det nye hvide i køkken og bad. Her ses Grohe Blue Matt Black. Foto: PR.
Grohe: Mat sort er det nye hvide i køkken og bad. Her ses Grohe Blue Matt Black. Foto: PR.

Kombinationen af den ny drikkevandsteknologi i Grohe Red og Grohe Blue med den nyeste trendy farve Matt Black gør Grohe vandsystemer til det perfekte køkken match. Det intelligente Grohe Blue system forvandler almindeligt drikkevand til koldt vand eller koldt vand med brus, hvilket gør flaskevand unødvendigt. Dermed giver Grohe Blue brugerne mulighed for at leve en mere bæredygtig livsstil. GROHE Red systemet leverer hurtigt filtreret vand ved en temperatur på op til 100 grader celcius og sætter en stopper for lange og kedelige ventetider. Grohe Red er ikke kun nem at betjene, men takket være et TÜV-certificeret ChildLock-system er det også meget sikkert.

Find ud af de nye digitale muligheder på Grohes digitale oplevelses-hub Grohe X.