Gratis lån af el-ladcykler i Ikea i København

Ikea-møbler udgør for mange den første boligindretning. Men uden en bil med træk, er det ofte svært at fragte indkøbene hjem. Freetrailer stiller nu sammen med Ikea i København gratis el-ladcykler op til gavn for shoppere.

Gratis lån af el-ladcykler i Ikea i København. Foto: PR.
Gratis lån af el-ladcykler i Ikea i København. Foto: PR.

Efteråret er lig med studiestart for de knap 70.000 unge, som i år er optaget på videregående uddannelser. Men når turen går mod Ikea og de titusindvis af nye studiehybler skal møbleres, er det langt fra alle, der hverken har bil eller anhængerkrog til rådighed. Det besværliggør hjemtransporten af skabe, hylder og de mange andre indkøb fra Ikea.

LÆS OGSÅ: Indretning af sommerhus med Ikea-møbler

LÆS OGSÅ: Billigt køkken og badeværelse fra Ikea

LÆS OGSÅ: Ikea i København satser på bæredygtig hjemmelevering

Det har den skandinaviske møbel- og indretningskæde nu fundet en løsning på. I samarbejde med danske Freetrailer kan Ikeas københavnske kunder nu se frem til en grønnere og mere fleksibel hjemtransport. Det fortæller Anders Muffellmann, Service Fulfilment Operations Developer hos Ikea Group.

– Vi oplevede en udfordring med hjemtransport af varer, særligt blandt vores urbane kunder samt unge og studerende, som sjældent har bil til rådighed. Den frustration blev forstærket, når det ofte kun drejer sig om få kilometers hjemtransport. Så da muligheden for at udvide vores samarbejde med Freetrailer opstod, var det oplagt. De stiller allerede trailere gratis til rådighed for vores kunder, og nu faciliterer de altså også udlån af 55 Cargo eBike ladcykler til den afgørende last-mile delivery, siger Anders Muffellmann.

Det udvidede samarbejde mellem Freetrailer og Ikea glæder Freetrailer, som er glade for at kunne nå ud til endnu flere danskere i deres dagligdag. Det fortæller den administrerende direktør for Freetrailer, Philip Filipsen.

– Vi er altid nysgerrige på at udvide og udvikle vores sortiment, så vi kan nå danskerne bedst muligt, hvor de er i deres liv. På den rejse er vi glade for at have stærke partnere som IKEA, der kan sikre en solid udlånsprocent og en tilsvarende god dialog om, hvordan vi hele tiden kan raffinere vores produkt. Det er den gensidige ideudveksling, som nu baner vejen for det grønne alternativ til bytransport, som vores Cargo eBikes udgør, siger Philip Filipsen.

Freetrailer udvider netværket med Ikea

Samarbejdet mellem Freetrailer og Ikea er ikke nyt, langtfra. Via den deleøkonomiske platform, hvor Freetrailer stiller gratis trailere til rådighed for danskerne, har de to virksomheder samarbejdet i flere år. Og det er nu dette samarbejde, der udvides, ikke kun med el-ladcykler, men også på en række Ikea samarbejdslokationer rundt om i Danmark.

– Vores samarbejde med Ikea har altid resulteret i stærke udlånstal, og vi er rigtig glade for samarbejdet, feedbacken og den udvikling, som vi har opnået herigennem. Nu tilføjer vi Cargo eBikes til samarbejdet, og vi er meget spændte på, hvordan Ikeas kunder tager imod ideen, siger Philip Filipsen, administrerende direktør hos Freetrailer og tilføjer:

– Samtidig med de nye Cargo eBikes tager Ikea også skridtet videre med vores trailerudlån, ved at indgå aftaler med otte Spar-købmænd i nærområderne. Det betyder, at kunder kan hente og aflevere deres Ikea Freetrailere udenfor Ikeas velbesøgte parkeringspladser, og på den måde gøre trailerne endnu mere tilgængelige og attraktive – både for deres kunder, men også for alle andre med trailerbehov.

Freetrailerer en dansk deleøkonomivirksomhed, som har specialiseret sig i appbaseret udlån af trailere til forbrugere. Freetrailer råder over knap 1900 trailere fordelt på 350 afhentningssteder i hele Norden. Læs mere og book en trailer på www.freetrailer.dk.