Gode råd til boligindretning, der holder over tid

Ved at følge en række gode råd til boligindretning kan man nemmere at sikre en form for helhed i indretningen, når man gerne vil købe noget nyt til boligen.

Når man indretter sit hjem, så kan det være rigtig svært at finde den indretningsstil, som man bliver rigtig glad for på den lange bane. Ud over almindelige gode råd til boligindretning, ønsker mange også, at der skal være plads til fornyelse undervejs, uden at større investeringer i møbler går tabt efter kort tid.

LÆS OGSÅ: Farverig boligindretning uden for New York

LÆS OGSÅ: Kinesisk boligindretning i moderne bjergvilla

Vi bruger mange timer i vores bolig. Derfor er det vigtigt, at vi omgiver os med ting, der gør, at vi føler sig hjemme og tilpas. For mange må hjemmet også meget gerne afspejle personlighed.

– Hos Ilva vil vi rigtig gerne give inspiration til, hvordan man kan indrette de forskellige rum i boligen på forskellige måder. Selvom hver sæson er præget af nye tendenser, så er det kernen og den røde tråd i ens personlige indretning, der er vigtig, udtaler Ilvas fotostylist Paw Kirkegaard Christensen.

Stylistens gode råd til boligindretning, der holder over tid

1. Følg din egen personlige smag:

Det er som regel det, man personligt synes er pænest, man bliver gladest for i længden. Skab en indretning, der grundlæggende falder i din egen smag, så kan du altid gøre plads til aktuelle boligindretningstendenser, hvis behovet skulle opstå.

LÆS OGSÅ: Boligindretning: Fransk landstil nyfortolket

LÆS OGSÅ: Luxxu med bud på feminin boligindretning

Hvis det er svært at finde ind til ens egen personlige smag, så kan det være en god idé at samle inspiration i boligmagasiner, online inspirationsuniverser eller måske ved at gå og ose i et bolighus. Uanset om man er til det romantiske, det minimalistiske, det farverige eller vintage, kan man altid tilføje nogle af sæsonens farver i form af for eksempel puder, maling, en tæppeløber eller måske en vase med tidens blomster.

2. Brug flere penge på kvalitet og færre på trends:

Når det kommer til de møbler, man ikke ønsker at skifte ud ofte, så kan det være godt givet ud at gå efter høj kvalitet og stilrene designs eller designs, der falder i ens egen smag. Så er det nemmere at forny boligindretningen med de nyeste trends med boligtilbehør og andre mindre investeringer.

Det kunne eksempelvis være en puf eller lænestol i et trendy design eller materiale, der lige giver indretningen lidt ekstra liv. Man kan også sagtens holde sig til puder, plaider og plakater – det er altid en nem måde at skabe fornyelse på.

3. Vælg nogle farver, der går igen:

Det kan være en god idé at lade nogle farver, man synes godt om, være gennemgående i ens indretning. Ved at lege med samme farveskala i hele hjemme, sikrer man også den røde tråd fra rum til rum.

LÆS OGSÅ: Boligindretning: Sydfransk middelhavsstil

LÆS OGSÅ: Boligindretning: Rækkehus til familie med to børn i Moskva

Det gør det også nemmere at sikre en form for helhed i indretningen, når man gerne vil købe noget nyt til boligen. Det kan også sagtens være mønstre eller materialer man lader gå igen.