Geberit opruster på salgsfronten med fire nyansættelser

Christian Rohde Nielsen, Tommy Cramer, Mathias Toft Jensen og Jan Mikkelsen skal blandt andet styrke Geberits kompetencer inden for teknik.

Geberit ansætter fire nye medarbejdere, der skal være med til at styrke Geberits kompetencer inden for teknik. Alle kommer med solid erfaring og branchekendskab.

Christian Rohde Nielsen tiltræder stillingen som teknisk salgssupporter hos Geberit. Christian har mere end 10 års erfaring som VVS-energispecialist og VVS-installatør hos Risskov El og VVS. Christian kommer med en stærk teknisk baggrund.

Tommy Cramer er Geberits nye tekniske salgssupporter. Tommy har 15 års erfaring som VVS-montør og har de seneste seks år arbejdet med teknisk salgssupport hos Vola, hvor han har haft ansvaret for internt salg, showroom og rådgivning af arkitekter.

Mathias Toft Jensen er ansat som teknisk salgskonsulent i Nordjylland. Mathias har en baggrund som VVS-energispecialist og VVS-installatør. Han kommer derfor med stor erfaring og har de seneste tre år arbejdet med salg og kunderådgivning.

Jan Mikkelsen er ansat som teknisk salgskonsulent i Sydjylland og på Fyn. Jan har en baggrund som VVS- tekniker og tager over 25 års erfaring med sig inden for både service, rådgivning i energioptimering og tekniske installationer samt direkte salg i byggebranchen.