Geberit investerer yderligere i dansk showroom

Geberit sætter gang i en udbygning og opgradering af virksomhedens 400 kvadratmeter store showroom i Albertslund.

Den schweiziske producent af højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen, Geberit, har de seneste år investeret i danske showrooms og lokal kundesupport for at positionere sig yderligere på både BtC og BtB-produkter.

Nu er Geberit klar til en udbygning og opgradering af det 400 kvadratmeter store showroom i Albertslund. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

– Vi oplever øget interesse og efterspørgsel fra både installatører og arkitekter, der i stort omfang gør brug af vores showrooms – både i forhold til dem selv og deres kunder. Derfor er det også helt oplagt, at vi nu opgraderer vores showroom i Albertslund, så vi kan vise alle Geberit-produkter – fra tagafvandingssystemer over brusevægge til toiletter og møbler. Det kommer helt klart til at styrke vores position i markedet, udtaler Bent Knudsen, direktør hos Geberit Danmark, i pressemeddelelsen.

De nyrenoverede lokaler forventes at stå færdige marts 2020, og som noget særligt vil alle tekniske produkter blive vist i et såkaldt kompetencecenter. Her kan installatører og ingeniører blandt andet deltage i gratis seminarer om installation, brugsvand samt opleve et avanceret lydcenter, hvor de kan høre forskellen på et skyl i de forskellige typer af Geberits lydisolerede Silent-rør, oplyser virksomheden.

Samler al viden ét sted

Fra den 1. april 2020 samler Geberit desuden alle sine kræfter inden for dansk support på hovedkontoret i Lystrup ved Aarhus. Hidtil har der været en mindre supportafdeling i Albertslund-afdelingen, men de stillinger her overføres nu til Lystrup.

– Det er noget helt særligt i branchen med så stor en lokal teknisk og kommerciel supportafdeling, og det er et område, vi prioriterer ekstremt højt. Men også en service, som vi oplever en kraftig stigning i efterspørgslen på fra vores kunder. Derfor er det vigtigt for os at samle alle kræfter under ét tag for at kunne sikre en større fleksibilitet og vidensdeling samt forenkle arbejdsgangene. Det gør det ganske enkelt nemmere og bedre at være kunde hos Geberit. Vi investerer derudover også i et Sharp-koncept i installatørernes showroom, ligesom vi sigter mod et forbrugerrettet fokus, siger Bent Knudsen.

Geberit-gruppen, der har aktiviteter verden over, er førende på markedet i Europa inden for sanitetsprodukter. Geberit leverer innovative løsninger til badeværelset til både private og erhverv, og alt bliver testet til perfektion på virksomhedens højteknologiske anlæg – blandt andet for at sikre så energieffektive og vandbesparende løsninger som muligt til gavn for miljøet.

Geberit har globalt 12.000 medarbejdere i 10 lande. Det danske hovedkontor ligger i Lystrup ved Aarhus.