Galleri i Odense vil fortrylle dig med kunst

Galleri i Odense med syv år på bagen byder på alt fra maling til tegning og glas, og kunst inspireret af street art, popart, tegneserier og surrealisme.

Galleri Nijenkamp er et galleri i Odense der byder på masser af spændende kunst fra kendt, dygtige og passionerede kunstnere. Galleriet åbnede i 2013, og brænder for at berige mennesker med kunstens verden. Kunst skal kunne formidles på en kreativ og tilgængelig måde, og vi glæder os til at byde dig velkommen i galleriet.

Kunstnere

Leder du efter spændende kunstnere? Hos Galleri Nijenkamp i Odense finder du flere forskellige kunstneres værker og projekter. Kunstnerne i galleriet arbejder med alt fra maling til tegning og glas, og der er helt sikkert et værk der kan imponere eller hypnotisere dig. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de forskellige kunstnere i galleriet i Odense.

LÆS OGSÅ: Dansk graffitikunstner skaber værk til støtte for Røde Kors

Det ambitiøse galleri i Odense holder åbent efter aftale, så man er altid velkommen til at kigge forbi, og forelske sig i galleriets kunstneres passioner.

Sussi Trampedach

Sussi Trampedach er en dansk kunstner, der maler menneskelige figurer, med et smukt ydre. Mens nogle kan finde Trampedachs kunst provokerende, afspejler det at vi kan have svært ved at acceptere vores indre dæmoner. Med hendes kunst forsøger hun at vise at alle mennesker har en mørk og lys side, og at vi nogle gange vil gøre alt for at undertrykke den mørke – for eksempel ved at fremstå så flotte som muligt. Målet med hendes kunst er at vi kan blive bedre til at acceptere den mørke side og de mørke tanker og lære at leve med dem.

Dante Galic

Dante, der har bosnisk baggrund, har siden han var ung været med til at skabe stort postyr og popularitet på den danske kunstscene, og han har en stadig voksende fanbase over hele Danmark – faktisk i hele verden. Derudover har han haft store, populære udstillinger i både Berlin og Tokyo.

Dantes kunst er inspireret af tegneserier og surrealisme. Det giver spændende værker, der er svære at tage øjnene fra, og nogle af hans mest hypnotiserende motiver er inspireret af Alice i Eventyrland og nare.

Artpusher

Som en del af den nye bølge af streetart-artister i Europa, kombinerer Artpusher mange forskellige inspirationer, fra sin egen far til klassiske malere som Picasso og Warhol og naturligvis også streetart-artister som Banksy. Dette giver værker der meget fotorealistiske, men som indeholder elementer fra popkultur, for eksempel LEGO, anime og meget andet.

LÆS OGSÅ: Børnetegninger af Hammershøi solgt på auktion

Mens han har været udstillet side om side med nogle af verdens største kunstnere – blandt andet Richard Prince, Space Invader og Banksy, kan du også finde hans værker i nogle af Danmarks største virksomheder – blandt andet hos Saxo Bank og Maersk, men også hos internationale virksomheder som Microsoft.

BMSG

BMSG arbejder med glas i mange forskellige afskygninger, og formår at blande materialet med popkultur og popart. Deres skulpturer forestiller ting som skateboards, walk-men og meget andet, og de er flere gange blevet beriget med priser for deres smukke og detaljerige skulpturer.

Husk, at der er muligt at kontakte vores galleri i Odense, hvis du ønsker at se en kunstners fulde katalog, hvis du er interesseret i at købe et værk.