Formex i januar 2022 aflyses

I samråd med brancheforeningen PUFF (Presentgrossisternas Företagarförening) er der i dag truffet beslutning om at Formex i januar 2022 aflyses.

Formex i januar 2022 aflyses på grund af coronapandemien. Det er blevet besluttet i samråd med brancheforeningen PUFF. Der er aktuelt øget spredning af coronavirus i Sverige af Covid-19, og det forventes at smitten topper i midten af ​​januar. Nordiske udstillere og besøgende ville derfor få svært ved at deltage.

LÆS OGSÅ: Stockholm Furniture & Light Fair flyttes til september 2022

Med aflysningen af Formexs, som skulle være afholdt den 18.-21. januar 2022, bliver næste Formex i stedet sensommerens arrangement den 23.-26. august 2022.

– Formex er Nordens største messe og mødested for indretnings- og designbranchen og vi vil give det de allerbedste betingelser. Da det er i januar, er det særligt hårdt ramt af pandemien. Vi har derfor i tæt dialog med brancheorganisationen PUFF valgt at aflyse og i stedet investere fuldt ud i Formex i august, siger Chicie Lindgren, forretningsområdechef Stockholm Design Events på Stockholmsmessen.

– På baggrund af omstændighederne, som er uden for vores kontrol, herunder den forventede smittespredning, lige da messen var planlagt til at finde sted, synes vi, det er klogt at aflyse. Nu sigter vi i stedet mod sensommerens længe ventede messe, siger Stefan Juhlin, administrerende direktør i PUFF.

LÆS OGSÅ: Her er forårets designtalenter på Formex

Den 18. januar lanceres den allerede planlagte digitale Formex Talk, og i maj lanceres et nyt, mere enkelt arrangement for indretnings- og designbranchen.

Stockholmmessens øvrige messer i løbet af foråret vil blive gennemført som planlagt, startende med Antikvitetsmessen og bådmessen “Allt för sjön” i anden uge af marts.

Kommende arrangementer i 2022 inden for Stockholm Design Events

  • Formex Talks (digitalt) 18. januar
  • Stockholm Design Week 7.–13. februar
  • Stockholm Design & Architecture Talks (digitalt) 7.–13. februar
  • Uppackningsevent vecka 20 i maj
  • Formex 23.–26. august
  • Stockholm Design Week augustiseptember
  • Stockholm Furniture & Light Fair 6.–9. september