Fleksibel opbevaring på væggen med Hansgrohe WallStoris

Med Hansgrohe WallStoris-serien monterer du blot en skinne på væggen, hvorpå du let og fleksibelt sætter tilbehør som kroge, hylder, bruserholder og kurve.

Så let kan det gøres: Montér en stor hylde i brusenichen, placér en sæbeskål over håndvasken, flyt rundt på det hele efter behov, eller tag let din opbevaringsløsning med til næste bolig.

Med Hansgrohe WallStoris-serien monterer du blot en skinne på væggen, hvorpå du let og fleksibelt sætter tilbehør som kroge, hylder, bruserholder og kurve. Skinnen kan skrues eller limes fast.

En stærk, selvklæbende teknologi sørger for, at skinnen limes stabilt fast på alle metal-, glas- og keramikoverflader, og det er samtidig let at pille den ned igen uden at efterlade mærker.

Med de to overflademuligheder mat sort og mat hvid passer det nye opbevaringssystem stilsikkert ind i ethvert badeværelse. På den måde skaber hansgrohe WallStoris orden, harmoni og velværestemning på alle badeværelser, uanset om det er i ejer- eller lejeboligen.

Prisbelønnet design

German Innovation Award hædrer produkter og innovationer, der adskiller sig fra tidligere løsninger primært med fokus på brugervenlighed og merværdi. Flere produktserier fra Hansgrohe blev belønnet med designpriser af juryen, herunder den nye bruserserie Pulsify S samt tilbehørsserien WallStoris, som fik tildelt et “Winner Label” i German Innovation Award 2021.

Det fleksible, innovative design på Hansgrohes nye tilbehørsserie har desuden vundet en Reddot Design Award 2021.