Find dine nye vinduer i Danmarks største byggeudstilling

Der er meget at tage stilling til, når der skal vælges vinduer og døre til din bolig. Ofte kan vinduesvalget dog træffes med større ro i maven, når du med egne øjne kan få et godt overblik over mulighederne. Det kan du nu i den spritnye udstilling, som vinduesproducenten Velfac har åbnet i Byggecentrum i Middelfart.

Har du ambitioner om at gøre boligdrømme til virkelighed, enten ved at bygge nyt eller se i retning af nye muligheder for til- eller ombygning i din eksisterende bolig? Uanset om du sværger til nybyg eller giver dig i kast med en renovering af boligen, kan du sikkert nikke genkendende til det hav af valg, der skal træffes.

Det gælder ikke mindst, når du er på udkig efter de helt rette vinduer til netop din bolig. For at gøre valget af vinduer mere overskueligt har Velfac som noget helt nyt åbnet en stand i Danmarks største byggeudstilling i Byggecentrum i Middelfart:

– Det gør en stor forskel, når du som boligejer kan komme ud og opleve de forskellige produkter med egne øjne og hænder. Derfor har vi hos Velfac gjort os umage for at skabe en imødekommende udstilling, hvor du kan hente masser af inspiration til dine nye vinduer og døre samt få et godt overblik over vores produktserier.

Sådan lyder det fra Christina Graversen, der er marketingdirektør hos Velfac, som har arbejdet på højtryk for at gøre den nye udstilling klar til byggelystne boligejere med overvejelser om nye vinduer.

Find dine nye vinduer i Danmarks største byggeudstilling. Foto: PR.
Find dine nye vinduer i Danmarks største byggeudstilling. Foto: Velfac.

Vinduerne skal matche behov og bolig

Ifølge vinduesproducenten kan du med fordel tage udgangspunkt i boligens byggestil, når der skal vælges vinduer. Uanset om du er indehaver af en moderne villa eller en bolig med nogle år på bagen, får du nemlig ofte det bedste resultat ved at være tro mod boligens stil.

Der er dog også meget andet at tage stilling til, og her er den nye vinduesudstilling en håndsrækning til dig, der kunne bruge et godt overblik:

– Når du har truffet et valg om, hvilken type vinduer der bedst passer til din boligtype, er det tid til at overveje materialer, farver, åbnefunktioner og sikringsforanstaltninger. De nye vinduer skal nemlig matche din husstands ønsker og behov. I vores nye udstilling i Byggecentrum kan du naturligvis blive klogere på de mange tilpasningsmuligheder, fortæller Christina Graversen og tilføjer:

– Besøger du vores udstilling den 10. september, hvor Byggecentrum afholder åbent hus, kan du desuden få rådgivning af vores dygtige salgskonsulent, der står klar til at dele ud af både gode råd og produktkendskab.

Sæt derfor kryds i kalenderen lørdag den 10. september, der i dén grad står i boligens tegn, når Byggecentrum byder velkommen til åbent hus.

Her kan du læse mere om Byggecentrum i Middelfart: https://byggecentrum.dk/byggeudstilling/