Ferm Living med SS22-kollektion til børneværelset

Det danske designbrand Ferm Living præsenterer deres SS22 kids kollektion bestående af møbler, legetøj og interiør, der skaber rammerne for både leg, fordybelse og en god nats søvn.

Et hjem er ikke bare et fysisk rum – det er en følelse. Af tryghed og komfort og af at høre til. Hjemmet er varmt og indbydende med velplacerede genstande, der tjener daglige behov og livets kommen og gåen, og dér, hvor du er fri til at være dig selv og slappe af.

Et børneværelse er en oase af kreativitet – og (knap så ofte) ro – fyldt med elskede bamser, tæppehuler og grænseløs sjov. Det er her, frygtløse piger og drenge begiver sig ind i deres sinds fjerne egne for at kæmpe med drager og svømme med havfolk. Lad børn være børn, og luk døren op til nye og uudforskede områder inden for børneværelsets egne fire vægge. Det er kun deres fantasi, der sætter grænser for mulighederne.

Med SS22 kids kollektionen forsøger Ferm Living at gøre sengetid lidt mere eventyrlig, give rum til kreative udfoldelser og gøre plads til leg med store armbevægelser. Her præsenterer Ferm Living et udvalg fra den nye SS22 kollektion: Ark Kids Chairs, Braided Tent, Lee Merino Rabbit Family, Braided A-House og Sun Tufted Rug.

Ark Kids Chair

I Ark-kollektionen arbejdes helt enkelt med standardomfanget på massive træbrædder, og den udgør et statement med sin ærlige, åbenbare og aflæselige designæstetik. Der er taget højde for ansvar fra den indledende designfase til stolens fladt pakkede emballage; selve stolen er fremstillet i 100 procent FSC®-certificeret træ og er designet til, at man kan skille den ad for at reducere dens miljømæssige fodaftryk. Ikke kun et dekorativt designmøbel – Ark Kids Chair fungerer også som en behagelig siddeplads for dit barn.

Stolen fås i en lav og en høj version til henholdsvis 1.499 og 1.799 kroner.

Braided Tent

Skab et gemmested for dine børn med dette æstetiske og dekorative legetelt. Den flettede rattan giver børneværelset et organisk udtryk og skaber et sted i ly med små vinduer til at kigge ud, hvor børn kan lege, læse og slappe af. Det praktiske fladpakkede design gør den nem at opbevare, når den ikke er i brug.

Legeteltet koster 2.599 kroner.

Lee Merino Rabbit Family

Denne søde kanin i merinould vil med sit venlige smil og åbne arme være en livslang ven for dit barn. Hun har en knappet kjole på, der rummer en lille overraskelse – tre kaninbabyer ligger trygt og varmt derinde. Men tag ikke fejl, de små kaninbabyer er altid klar til en times drilsk leg uden for den beroligende kjole. Lee Rabbit Family har et klassisk vintage-udtryk og er strikket i den blødeste merinould fra New Zealand med fyld af genanvendt polyester.

Kaninen fås til 649 kroner.

Braided A-House

Det er spændende for de yngste arkitekturfans at vide, at det flettede A-hus er baseret på kendetegnene ved et arketype A-hus. Huset er fremstillet af flettet rattan og fungerer som et lille dukkehus med en dør, der fører ind i huset, og med små rum, man kan indrette. Det flettede hus kan, når det er lukket, bæres som en taske, der hjælper dit barn med at transportere sit legetøj fra det ene eventyrlige univers til det næste.

Huset fås til 1.199 kroner.

Sun Tufted Rug

Du kan ikke lade være med at smile, når du bliver mødt af Sun Rugs venlige ansigt til den velkendte melodi ”Here Comes The Sun”. Sun Rug symboliserer liv og varme og har dekorative flettede frynser, der imiterer rigtige solstråler. Sun Rug er tuftet af det blødeste newzealandske uld og har en høj luv, som får det til at virke omfavnende og giver det et behageligt look.

Tæppet koster 799 kroner.