Farverige køkkener fra Marbodal og Toniton

Et nyt samarbejde mellem Marbodal og Toniton har resulteret i seks forskellige bud på yderst farverige køkkener. Se dem her.

Sammen med “farveinnovatørerne” Toniton præsenterer Marbodal sit hidtil mest farverige samarbejde. Køkkenproducentens kunder kan nu vælge yderst farverige køkkener fra i Tonitons seks farver og dermed kombinere køkkenet med matchende vægmaling, fliser, hvidevarer og møbler. Samarbejdet sigter mod at gøre det lettere for forbrugerne at vælge og matche farven og interiøret i deres hjem.

LÆS OGSÅ: Køkkentrends 2021 fra svenske Marbodal

LÆS OGSÅ: Køkken på svensk i monokrome farver

LÆS OGSÅ: Drømmekøkken fra Kvänum med lækre farver

LÆS OGSÅ: Farverige fliser og internationale fornemmelser i hjemmet

Samarbejdet mellem Toniton og Marbodal sætter således farve og interiørdesign først. Den Stockholm-baserede trio bag Toniton, Tekla Severin, Sander Aarts og Sebastian Storm, skal sætte Marbodals køkken Arkitekt Plus i en farvekoordineret sammenhæng. Trioen har brugt tusindvis af timer på at dykke dybt ned i forskning og teste forskellige farver, som alle kan matche, uanset hvordan de kombineres.

– Det startede med, at Sebastian for et par år siden ikke ønskede at udskifte køkkenet i sit nye hjem. Han troede, at det var nok at forny køkkenet ved at male igen, men opdagede derefter den store tærskel, som mange mennesker oplever – at vælge farver og kombinere dem. Så begyndte frøet til Toniton at spire, siger Tekla Severin, farvelægger og kreativ direktør hos Toniton.

Års arbejde resulterede i seks tidløse farvepaletter – i grå, creme, grøn, blå, fersken og gul – der gør det lettere at matche farver i hele hjemmet. Toniton har arbejdet meget med, hvordan farverne opfører sig på forskellige overflader og materialer. De er også udviklet til at kunne passe sammen med eksisterende møbler såvel som naturlige materialer som træ.

Gennemtænkte og farverige køkkener

Ud over de nøje udvalgte farver i køkkenet vil Marbodals kunder også kunne vælge blandt andet matchende vægmaling, bordplader, håndtag, vandhane, komfur, ventilator, flise, samling, spisebord, stole, lamper og meget mere i Tonitons farver.

– Tonitons indretningsdesignfilosofi appellerer til os på Marbodal. Vi sætter pris på, at de nysgerrigt udforsker farven i farver og ønsker at skabe interiører, der udstråler langsigtet, holdbarhed og veludviklet design. Vi er derfor meget glade for dette samarbejde og håber, at flere vælger spændende farver til deres hjem, siger Therese Svantesson, ansvarlig for samarbejdet i Marbodals produktafdeling.

Ud over samarbejdet med Marbodal laver Toniton eksempelvis designsamarbejde med hvidevareproducenten SMEG, svenske Beslag Design og den klassiske møbelproducent TON, alle populære i skandinaviske hjem. Alle produkter er udvalgt og farvesat for at passe sammen.

Om Toniton x Marbodal

Toniton-farverne vil være tilgængelige på Marbodals køkkendør Arkitekt Plus og kan bestilles fra alle Marbodals forhandlere. I udvalgte Marbodal-butikker i Stockholm, Göteborg og Malmø er det også muligt at se bebyggede køkkener fra samarbejdet.

Marbodal i Tidaholm har været på det svenske køkkenmarked siden 1924 og er i dag det førende køkkenfirma i Sverige. Størstedelen af ​​salget foregår gennem Marbodal-butikker, byggeri og husfabrikker i Sverige. Marbodal er et af flere kendte mærker inden for Nobia Group, Europas førende køkkenindretningsfirma.