Få dit TV til at blende ind med indretningen. Foto: Samsung.
Få dit TV til at blende ind med indretningen. Foto: Samsung.

Hver fjerde dansker ønsker at Tv’et ikke står for meget ud fra resten af indretningen, men seks ud af ti danskere har mere end ét TV i husholdningen, viser en ny undersøgelse med 1.000 adspurgte danskere foretaget af Bliendi for Samsung. Men hvordan kan du have flere TV’er i husholdningen uden, at det tager for meget opmærksomhed eller plads fra resten af indretningen?

LÆS OGSÅ: Hjemmebar er tilbage i stuen

Et TV skaber hurtigt blikfang og hvis du har et hængende i flere rum, kan TV’et hurtigt være omdrejningspunktet for din indretning. Vi har derfor spurgt interiør-ekspert og Creative Consultant Michael Dansk om tre gode råd til at indrette hjemmet bedst muligt ud fra ens TV – og det viser sig, at det ikke kræver meget kreativitet for at gøre indretningen mere interessant.

  • Sammen med en billedvæg
  • Flytbart staffeli
  • Brug en smart monitor i stedet for et TV til f.eks. køkkenet

– Undersøgelsen viser, at over halvdelen af danskerne gerne vil have deres TV på væggen og det er også den tendens jeg oplever. De moderne TV-teknologi gør apparaterne så slanke og diskrete, at de nemt kan placeres på stuevæggen i flæng med billedsamlingen. Eksempelvis er Samsungs The Frame udstyret med en billedramme, der skaber en hjemlig stemning og så kan det vise favoritkunsten frem når det er slukket. Sådan en mulighed leder tankerne væk fra det traditionelle TV-alter, vi engang kendte til. Det er både stiligt, nemt og diskret.

– Tænk ikke dit TV som et stationært element. Der findes mange apparater, der er skabt til at rykke rundt i hjemmet efter behov – nogle af dem er udstyret med ben, andre kommer på et stativ eller staffeli. Fælles for dem er, at de giver dit TV et lettere udtryk og gør det fleksibelt at placere TV’et i forskellige rum og hjørner alt efter behov. Det vil sige, at du ikke længere behøver at indrette hjemmet efter dit fjernsyn, men at fjernsynet tilpasser sig hjemmet.

– Skærme har indtaget vores hjem, og det er efterhånden sjældent, at hele familien har samme skærmbehov på samme tid. Er der brug for mere end ét TV i hjemmet, er det oplagt at indregne familiens Smart Monitor i stedet for et yderligere TV. Samsung har lanceret Smart Monitor som er meget mobil og har samme skærmkvalitet og adgang til TV services som dit regulære fjernsyn.

Undersøgelsen er gennemført af analyseinstituttet Bilendi. Der er i alt gennemført 1.000 online survey med danskere i alderen 17-75 år i perioden fra den 1. oktober til den 7. oktober 2021.