Bæredygtig boligindretning: Emballagen fra dit nye Samsung-tv kan blive til et sofabord

Samsung med nyt bud på bæredygtig boligindretning. Virksomheden lancerer genanvendeligt emballage, der kan laves til hylder og møbler omkring fjernsynet.

Samsung kaster sig ind i kampen for bæredygtig boligindretning. Foto: PR.
Samsung kaster sig ind i kampen for bæredygtig boligindretning. Foto: PR.

Samsung Electronics vil introducere en ny miljøvenlig emballage på tværs af Lifestyle TV-produktlinjen med formålet om at reducere miljøaftrykket. Den nye ”Eco-Packaging”, lavet af genanvendeligt bølgepap, vil blive anvendt til de populære livsstils TV-produkter The Serif, The Frame og The Sero.

Foto: PR.

Samsung har anvendt et prikmatrix-design på hver side af de miljøvenlige bølgepapkasser, så de kan genbruges kreativt. Forbrugerne kan klippe kasserne ud og samle dem til andre formål såsom små sofaborde eller huse til kæledyr. Som en del af emballagen er der en vejledning med forslag til, hvordan kunderne kan lave opbevaringskasser og hylder ud af pappet, som kan tilgås ved at scanne QR-koden på kassen.

Bæredygtig boligindretning: Gør-det-selv

The Serif indrettes ofte med hylder og møbler omkring fjernsynet, og nu kan ejerne af The Serif selv bygge hylder, kattehuse og magasinhylder af papkasserne til opbevaring af husholdningsartikler og elektroniske enheder herunder fjernbetjeningen.

Foto: PR.

Tidligere i år vandt Samsung CES 2020 Innovation Awards for at fremme effektiv ressourceudnyttelse med miljøemballagekonceptet.

– Forbrugerne er mere tilbøjelige til at købe produkter fra et brand, der deler de samme grundprincipper og værdier, som de selv gør. Med vores miljøemballage tror vi, at vi kan give vores kunder en ny oplevelse, der betragter miljøet som en vigtig måde at udtrykke sig på, sagde Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Samsung Electronics.

Emballagen fra dit nye Samsung-tv kan blive til et møbel. Foto: PR.
Emballagen fra dit nye Samsung-tv kan blive til et møbel. Foto: PR.

Som en del af lanceringen af den nye miljøemballage afholder Samsung og det britiske livsstilsmagasin, Dezeen, en global designkonkurrence, der startede den 6. april, hvor de mest unikke og praktiske design bliver fundet og derefter anvendt i vejledningen til miljøemballagen, der giver endnu et bud på bæredygtig boligindretning.