Dornbracht udvider CYO serie med to designs til badeværelset. Foto: PR.
Dornbracht udvider CYO serie med to designs til badeværelset. Foto: PR.

I maj introducerede Dornbracht CYO serien med to inspirerende arkitektoniske verdener. Nu udvider Dornbracht sine inspirerende badeværelsesdesigns med yderligere to arkitektoniske koncepter. På den måde støtter de arkitekter og indrettere med ideer til individuelle løsninger, der kan forvandle badeværelset til et personligt retreat med arkitektur, der kan opleves helt tæt. Alsidigheden af badeværelsets nye indretningsdesign kan ses i samspillet mellem de mange forskellige materialesammensætninger.

LÆS OGSÅ: Armatur i moderne design fra Grohe

LÆS OGSÅ: Mora Armatur lancerer badeværelsestilbehør til ny INXX II-serie

LÆS OGSÅ: Brusebad fra Hansgrohe: Fra bronze til guld og fra sort til hvidt

Materialernes enorme betydning i arkitekturen og interiørdesign bliver understreget på badeværelset. Det er deres individuelle egenskaber, der bringer arkitekturen til livs. De kan afgive varme eller kulde, være glatte eller have struktur. De kan reflektere, indfange eller transformere lys. Akustisk kan de også påvirke, hvordan vi opfatter et rum. Når de kombineres, kan de fremkalde assiationer til naturen, urbanitet eller endda futuristiske rum.

– Materialer er fundamentalt vigtige for Dornbracht. I flere år har denne nødvendighed manifesteret sig selv i både de badeværelser, hvor vores designserier er repræsenteret, men også i det nøje sammensatte udvalg af finishes i Dornbrachts portefølje, diger Stefan Gesing, CEO hos Dornbracht AG & Co. KG.

– På den måde kan vi tilbyde arkitekter og indrettere inspiration og forskellige designmuligheder til deres projekter, tilføjer han.

Virksomheden udvider nu sine badeværelsesdesign med yderligere to arkitektoniske verdener til det nye CYO indretningsdesign. “Oasis” og “Metropolitan” badeværelserne suppleres af de nye og inspirerende badeværelsesdesign “Mystical” og “Delight”.

“Metropolitan” er et rummeligt badeværelseskoncept fyldt af overdådighed og sensuel luksuriøsitet. Konceptet kombinerer rå maskulinitet med ædel glans gennem monolitiske elementer, rene linjer og materialer af høj kvalitet. “Oasis” serien omfatter primært natur. Bløde, varme toner og naturlige farver med frodig beplantning og flodsten giver, frem for alt, følelsen af natur og en anelse mindfulness. Til CYO elementernes finish er der valgt Brushed Durabrass til “Metropolitan” og Dark Platinum matt til “Oasis” konceptet, for at komplementere designet bedst muligt.

Det nye “Mystic” koncept adskiller sig takket være valget af materialer. Eksempelvis mørk lavasten, matte metalfinish og fint læder – en spændende kombination af varme sammensat med kulde og rå natur, som skaber en mystisk form for originalitet. Sort basalt dominerer rummet og giver auraen af et vulkansk landskab. Kombinationen af mørk beton, sort stål, satinbehandlet glas og, vigtigst af alt de mørke tekstiler og læder, giver miljøet en hjemlig atmosfære med en rummelig effekt af særlig høj kvalitet. Endelig forstærket af CYO elementernes ypperlige Platinium matt finish.

Effekten af det nye designkoncept “Delight” er helt anderledes. Baseret på minimalistisk design har rummet et let udtryk. Her kombineres æstetikerne af stål og beton med runde former og pastelfarvede toner. Synlig beton på væggene og betonplader på gulvet giver et enkelt miljø. Farvet akrylglas og pulverlakeret aluminium med spejleffekt skaber en grafisk og multidimensionel fremtoning. Rummet giver et hyggeligt og lyst miljø takket være transparente gardiner og tykke tæpper i pastelnuancer. Det runde omdrejningspunkt i det arkitektoniske design fuldføres af CYO løsningerne. Højglans krom, som indfanger lyset, glansen og farverne.

Som “begyndelsen på regenerering” sætter “Mystic”-badeværelset rammerne for CYO serien. Den består af mat platin kombineret med sort stål, Kvadrats polstrede møbelstoffer af høj kvalitet, sort anilinlæder og basalt, samt satinglas og mørk beton.

“Velvære med et specielt tvist” er mottoet for “Delight”-badeværelset, hvor CYO armature i krom kombineres med lysegrå beton, farvede akrylplader, gardiner fra Kvadrat i blå og polstrede møbelstoffer af høj kvalitet, børstet rustfrit stål og et gråt fladvævet gulvtæppe fra Kvadrat.

“Metropolitan”-badeværelset har mottoet “sansernes overflod” og har CYO seriens dele i børstet messing sammen med anodiseret aluminium, grønmarmoreret granit, beton, hvid marmor og cremefarvet Alcantara og gulvtæppe af jomfruuld.

“Metropolitan”-badeværelset har mottoet “sansernes overflod” og har CYO seriens dele i børstet messing sammen med anodiseret aluminium, grønmarmoreret granit, beton, hvid marmor og cremefarvet Alcantara og gulvtæppe af jomfruuld.

Foto: PR.
Foto: PR.

CYO seriens greb er lette at udskifte. Takket være indlæggets mange forskellige finish og materialer, åbnes der op for flere designmuligheder, som kan benyttes til at finjustere arkitektoniske koncepter helt ned til produktet i sig selv.