Design og indretning af kontor til indisk møbelfabrikant

Sanjay Puri Architects har stået for design og indretning af kontor til den indiske møbelfabrikant Narsi & Associates. Se et stort galleri af kontorindretningen her.

Sanjay Puri Architects har stået for design og indretning af kontorerne for den indiske møbelfabrikant Narsi & Associates. Arkitekterne beskriver selv grebet som en række arkitektoniske volumener, der skaber et kontor til møbelfabrikanten inden for rammerne af den eksisterende fabrik.

Volumener inden for volumener giver hver funktionel del af kontoret sin egen identitet, lyder det fra arkitekterne. Den store reception defineres af et højt, ellipse-formet bord, og denne form går igen i flere af kontorets rum. De enkelte rum er hver især formet af elliptiske volumener, hvilket skaber organiske, cirkulære rum mellem dem.

Materialerne består af en bred patelette af glas, metallisk maling, valnøddetræ, kork og beton, hvilket er med til at definere de enkelte rum.

Lyset integreres på forskellige måder ind i rummenes design. Perforerede skillevægge af træ sammensmeltes med plexiglas og lofter med pyramidemoduler.

På hvert niveau lukker store åbninger naturligt lys ind i de indre rum fra den nordlige side, ligesom de giver udsigt over fabrikken på den sydlige side.

Blottede og eksponerede stålstrukturer refererer til fabrikkens industrielle funktion.

De enkelte arbejdsstationer, mødelokalerne, konferencerum, multifunktionelle rum og videokonferencerum har fået hvert sit design efter ønske fra Narsi & Associates. Rummene har således hver deres identitet, og de er arrangeret organisk over 3 niveauer, hvor de danner et arkitektonisk interiør med en sammensætning af forskellige volumener.