Carl Hansen & Søn åbner butik i Carlsberg Byen

Designvirksomheden Carl Hansen & Søn åbner en flagskibsbutik i i den nye bydel Carlsberg Byen mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro.

Børge Mogensen seng lanceres af Carl Hansen & Søn og DUX. Foto: PR.
Børge Mogensen seng lanceret af Carl Hansen & Søn og DUX. Foto: PR.

Ifølge selskabet bag udviklingen af den nye bydel Carlsberg Byen kan du snart du pryde dit hjem med ikoniske designmøbler, der er købt på den gamle bryggerigrund mellem Frederiksberg, Valby og Vesterbro.

Carl Hansen & Søn åbner en flagskibsbutik i kvarteret, hvor du kan opleve designvirksomhedens kollektioner af møbler, tæpper og accessories samlet under ét tag, oplyses det i et nyhedsbrev.

LÆS OGSÅ: Børge Mogensen seng lanceres af Carl Hansen & Søn og DUX

“Det gode håndværk er en af nøgleværdierne i den historiske virksomhed, ligesom det altid har været på den gamle bryggerigrund. I dag har Carl Hansen & Søn butikker i blandt andet Milano, Tokyo og San Francisco, hvor de sælger møbler skabt af nogle af verdens bedste designere og arkitekter.

Den kommende butik kommer til at bo i Flaskehalsen, der bliver et univers af livsstil og design, og slår dørene op for første gang i løbet af efteråret”, lyder det i nyhedsbrevet fra Carlsberg Byen.

Carl Hansen & Søn sælger danske møbelklassikere som Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Arne Jacobsen og Kaare Klint. Det senest offentliggjorte regnskab viser, at selskabet i 2020 havde en omsætning på over 700 millioner kroner. Tidligere har selskabet meldt ud, at målet er at runde en omsætning på en milliard kroner i 2022.