Bruun Rasmussen er online med Koloristerne

En række samtidskunstværker skabt af kunstnere fra kunstnergruppen Koloristerne udbydes online Bruun Rasmussens Netauktioner. 

Trods vintermørke, kulde og nedlukninger bobler det stadig med kunstnerisk virkelyst. Det har Den Frie Udstillingsbygnings facade på Oslo Plads været et solidt bevis på. Her har forbipasserende siden starten af februar kunnet opleve en række farverige samtidskunstværker.

LÆS OGSÅ: Børge Mogensen seng lanceres af Carl Hansen & Søn og DUX

LÆS OGSÅ: Art deco møder europæisk klassicisme

Siden den 19. februar har værkerne ikke kun prydet gadebilledet, men også være at finde på Bruun Rasmussens Netauktioner, hvor man kan byde på de enkelte malerier frem til den 2. marts.

Ideen til udendørsudstillingen opstod efter, at den danske kunstnergruppe Koloristerne måtte aflyse deres årlige udstilling som følge af landets restriktioner. I stedet gik en række af kunstnerne sammen om at skabe en alternativ kunstnerisk manifestation med det formål at bringe kunst og kultur til folk i en tid, hvor sådanne oplevelser ellers er lukket ned. Det faglige fællesskab og den kollegiale sparring har således været Koloristernes værdimæssige fundament.

Alle værkerne på udstillingen, ”Koloristerne – out of space,” udbydes som 13 individuelle værker på Bruun Rasmussens Netauktioner fra den 19. februar og frem til den 2. marts 2021.

Se alle værkerne og byd med på bruun-rasmussen.dk HER.

Deltagende kunstnere:
Søren Ankarfeldt, Martin Berge, Regitze Engelsborg Karlsen, Christina Hamre, David Noro, Ida Kvetny, Michael Norre, Jakob Oksbjerg, Jon Pilkington, Niels Reumert, Hartmut Stockter, Jørgen Teik Hansen, Carsten von Würden og Maria Wæhrens.