Brusebad fra Hansgrohe: Fra bronze til guld og fra sort til hvidt

Nu får man endnu flere valgmuligheder, hvis man ønsker at indrette sit badeværelse med brusere og vandhaner i en af Hansgrohes fem standard FinishPlus-overflader. De giver mulighed for et brusebad i mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom.

Brusere fra den innovative Rainfinity-serie og matchende RainSelect indbygningstermostater kan nu også fås i de smukke overflader, der for alvor gør det muligt at sætte sit eget designpræg på sit brusebad og badeværelse med eksempelvis bronze eller guld. Samtidig lancerer Hansgrohe komplette indbygningspakker til brusebadet i den populære matsorte overflade.

LÆS OGSÅ: Fem badeværelser med Axor-amaturer fra Hansgrohe

LÆS OGSÅ: Hansgrohe udvider FinishPlus-sortiment med flere farver

LÆS OGSÅ: Mora Armatur lancerer badeværelsestilbehør til ny INXX II-serie

Hansgrohe Rainfinity: Brusebad i forskellige farver

Den nye Rainfinity hovedbruser og håndbruser samt bruserstyringen RainSelect i børstet sort krom passer smukt til Metropol håndvask- og kararmaturerne i samme overflade. Foto: PR.
Den nye Rainfinity hovedbruser og håndbruser samt bruserstyringen RainSelect i børstet sort krom passer smukt til Metropol håndvask- og kararmaturerne i samme overflade. Foto: PR.

Bruserserien Rainfinity skiller sig allerede som krom-variant ud med sit design. Den grafitgrå stråleskives let afrundede udformning og placeringen af dyserne giver sammen med den bløde PowderRain-stråle fornemmelsen af at blive fuldstændig indhyllet af vandet fra top til tå. Ved at udvide oplevelsen med en FinishPlus-overflade bliver bruseroplevelsen blot endnu mere særlig – og bruseren kommer til at brillere på badeværelset, selv når den ikke er i brug.

Kombiner Rainfinity hoved- og håndbruserne med en indbygget RainSelect-termostat i samme FinishPlus-overflade og få større bevægelsesfrihed og betjeningsglæde under bruseren. Her styres vandet ved hjælp af intuitive Select-knapper, som blot kræver et enkelt tryk for at åbne eller lukke for vandet. På de store drejegreb reguleres vandmængde og -temperatur.

Nye indbygningssæt til et komplet bruseområde i mat sort

Med de nye indbygningspakker får du alle dele til en komplet bruseløsning med skjult montering. Foto: PR.
Med de nye indbygningspakker får du alle dele til en komplet bruseløsning med skjult montering. Foto: PR.

Når man ønsker en indbygningsløsning i sit brusebad, kan det være svært at gennemskue, hvilke produkter der passer sammen i både funktion og design. Hansgrohe har gjort det let ved at sammensætte nogle nye indbygningspakker, der indeholder alle dele til en komplet bruseløsning i nybyggeri eller ved den gennemgribende renovering. Og det endda i et mat sort helhedslook lige fra hovedbruser og håndbruser via bruserslange og bruserholder til den indbyggede termostat. Bag væggen monteres den velkendte iBox universal indbygningsdel.

De nye bruseprodukter i specialoverflader udvider det eksisterende FinishPlus-sortiment, der også indeholder vandhaner, kararmaturer og afløbsprodukter i forskellige designsprog i overfladerne mat sort, mat hvid, børstet bronze, poleret guld-optik og børstet sort krom. Du kan finde alle FinishPlus-produkter til badeværelset på www.hansgrohe.dk.

Mærket Hansgrohe

Hansgrohe – det er innovative løsninger til bad og køkken, der forener intelligente funktioner, fremragende design og kvalitet med lang levetid. Med prisvindende produkter former det traditionsrige mærke brugen af vand i køkkenet og på badeværelset. Sammen med den mangeårige samarbejdspartner Phoenix Design opstår også Smart Living-produkter, der beriger menneskers dagligdag og giver mere funktionalitet og sikkerhed i hjemmet. I den internationale Hansgrohe Group fra Schwarzwald i Sydtyskland står mærket Hansgrohe for premiumprodukter i kategorierne brusere, brusesystemer, bad- og køkkenarmaturer samt køkkenvaske.