Brøchner Hotels åbner nyskabende design hostel i Aarhus

Brøchner Hotels har slået dørene op til det tidligere hovedbibliotek i Aarhus. Boutique-hotelkæden har omdannet den oprindelige biblioteksbygning til BOOK1 Design Hostel, et nyt koncept målrettet den moderne rejsende. BOOK1 markerer samtidig hotelkædens første åbning uden for København.

Med BOOK1 Design Hostel udfordrer Brøchner Hotels forestillingen om et hostel. Det nye design hostel er rykket ind i Aarhus’ tidligere hovedbibliotek fra 1934, som er transformeret til et unikt sted med respekt for den oprindelige bygnings arkitektur.

LÆS OGSÅ: Ny indretning af værelser på Ruths Hotel i Gl. Skagen

LÆS OGSÅ: Et kig ind i Tivolis luksuriøse Nimb Hotel

BOOK1 byder på en nytænkning af hostel-oplevelsen og løfter kategorien til nye højder. Det er en hybrid, der kombinerer klassiske elementer fra hostel-verdenen med lækre hotelelementer. Eksempelvis kan overnatningen enten være i bunk bed værelser, “pod dorms” – kendt fra luksus capsule-hoteller i Japan – eller i private værelser og eksklusive hostel suiter. Typiske hostel elementer som bordtennis og vaskeri møder desuden boutique hotel-luksus som sauna og unikt design. BOOK1 henvender sig dermed til den moderne rejsende, der søger ekstraordinære oplevelser, kvalitet og design.

– Med BOOK1 ønsker vi at give gæsterne noget af den samme cool stemning, du møder på vores boutique hoteller, men alligevel noget helt særligt i sin egen kategori. BOOK1 er et sted, der overrasker og henvender sig til mange forskellige typer af gæster – alt fra familier, til gruppen af venner, parret eller den solo forretningsrejsende, fortæller Nickolas Krabbe Bjerg, der er administrerende direktør hos Brøchner Hotels.

Brøchner Hotels er kendt for at omdanne bygninger til nye mødesteder med respekt for den oprindelige arkitektur. BOOK1 er ingen undtagelse. Her kan både overnattende gæster og lokale se frem til at besøge en ny bar, loungeområder og en food court fuld af lækre madoplevelser.

Oplevelser og unikt design

Oplevelser, design og madoplevelser er nogle af kendetegnene for BOOK1. Food courten ledes af den lokale madiværksætter, MIB, og byder på forskellige madkoncepter, eksempelvis et nordisk pizzakoncept, smørrebrød og et bageri. Her serveres også den økologiske morgenmad “Good Morning. It’s Organic!” i samme stil som på Brøchner Hotels boutique hoteller.

Lobby baren er specialdesignet til stedet og har sin helt egen signatur, “Bunks & Buckets”, der i sin enkelthed går ud på drinks i plus size versioner. Hver dag fra kl. 17.00 – 18.00 er der desuden “Bottoms Up”, hvor der er gode priser i baren. Med flere forskellige loungeområder er BOOK1 også et perfekt sted at tage en kaffe eller et møde på farten.

– BOOK1 udfordrer den gængse opfattelse af et overnatningssted i Norden. Vi ved fra vores gæster, at de ønsker at bo godt og være omringet af cool design og interiør, men samtidig vil man gerne prioritere budget til oplevelser, kultur og gastronomi. Desuden vil man gerne bo et sted, hvor de lokale hænger ud. Alt det, er der mulighed for på BOOK1, forklarer Nickolas Krabbe Bjerg.

– Vi kan mærke, at vores gæster higer efter oplevelser – særligt lige nu. Derfor er vi også ekstra glade for at vi nu endelig kan åbne dørene til BOOK1 og bringe nye oplevelser til Aarhus.

OM BOOK1 Design Hostel

  • Tidligere hovedbibliotek transformeret til unikt design hostel med interiør og specialdesignede møbler, der afspejler bygningens oprindelige arkitektur og brug.
  • Centralt placeret i Mølleparken midt i Aarhus, tæt på ARoS samt gastronomiske oplevelser og det pulserende liv i Latinerkvarteret.
  • 444 senge fordelt over 4-14 personers bunk bed dorms, større pod dorms, private dobbeltværelser og 4 private hostel suiter
  • MIBfoodcourt med et miks af madkoncepter, heriblandt bageri, et nordisk pizzakoncept og smørrebrød
  • ‘Good Morning. It’s Organic!’ sund og økologisk morgenmad
  • Cool lobby bar og loungeområder
  • Events hver uge og ‘Bottoms Up’ hver dag fra 17-18
  • Klassiske hostel elementer som selvbetjent vaskeri og bordtennis kombineret med hotelelementer som sauna og unikt design

Adresse: Møllegade 3A, Mølleparken, 8000 Aarhus C, Telefon: +45 88301500
Hjemmeside: https://www.brochner-hotels.dk/book1/