Bordemhætte giver frihed til køkkenindretning

En bordemhætte giver en helt ny dimension af frihed til at indrette køkkenet, lyder det fra Witt, som har tre gode bud på den perfekte emhætte.

Witt Gap - en bordemhætte, der er plan med bordet. Foto: PR.
Witt Gap - en bordemhætte, der er plan med bordet. Foto: PR.

Ved madlavning i køkkenet dannes mados, damp og forurenende partikler, som er vigtigt at få fjernet igen. Det er emhættens primære opgave. Men i stedet for at have den traditionelle “kasse” hængende over din kogeplade, kunne du overveje en diskret løsning i form af en bordemhætte, der næsten er usynlig. I hvert fald, indtil den skal bruges.

LÆS OGSÅ: Kogeplade med emhætte fra Siemens

LÆS OGSÅ: Dobbelt emfang i kogepladen giver lugtfri ventilation

LÆS OGSÅ: “Det ligner næsten magi”

En bordemhætte giver en helt ny dimension af frihed til at indrette køkkenet. Monteret bagved kogepladen, så den kun kan ses, når den er i brug. Et oplagt alternativ til en almindelig emhætte, hvis du ønsker en diskret løsning i dit køkken. Du kan forbedre indeklimaet i køkkenet med nedenstående tre oplagte bud i stilrent design og god energiklasse:

1. Witt Push90B – løftes op i højde med et enkelt tryk

Witt Push er en bordemhætte, der løftes op i højde med et enkelt tryk. Foto: PR.
Witt Push er en bordemhætte, der løftes op i højde med et enkelt tryk. Foto: PR.

Sortlakeret stål og sort glas. Hvidt lys i display. LED-belysning. Med 4 hastigheder og recirkulation. Du vælger ekstern motor efter dit behov. Denne bordemhætte har en vejledende pris på 11.499 kroner. Hos Whiteaway fås den aktuelt til 9.797 kroner, mens den kan fås til hos 10.313 kroner Elgiganten og Skousen.

2. Witt Gap90B – plan med bordet

Witt Gap - en bordemhætte, der er plan med bordet. Foto: PR.
Witt Gap – en bordemhætte, der er plan med bordet. Foto: PR.

Leveres med glasskærm, der beskytter mod stænk og snavs, så den er nem at holde ren. Med time-funktion og auto-sluk samt mulighed for recirkulation. Denne bordemhætte har en vejledende pris på 10.999 kroner. Aktuelt er den blandt andet på tilbud hos Whiteaway for 10.449 kroner.

3. Witt Glider90B – løftes højt med motoriseret åbning.

Witt Glider løftes højt med motoriseret åbning. Foto: PR.
Witt Glider løftes højt med motoriseret åbning. Foto: PR.

Sortlakeret stål og sort glas. Hvidt lys i display. Touch betjeningspanel og LED-belysning. Lavt min. lydniveau på 38 (dB). Denne bordemhætte har en vejledende pris på 18.999 kroner.

Hos Whiteaway fås den dog lige nu til 11.897 kroner, mens den kan findes til 12.523 kroner hos både Elgiganten og Skousen.

Alle tre emhætter er med aftagelige filtre, som kan gå i opvaskemaskinen og derved lette at renholde.

Bordemhætte er et perfekt match med intelligent induktionskogeplade

Alle tre bordemhætter klæder den intelligente induktionskogeplade fra Witt, WIP88QFW – især på grund af det smalle design. På induktionskogepladen er kogezonerne placeret ved siden af hinanden, og kogepladen registrerer selv, hvor på pladen du sætter gryden.

Med “dobbelt booster” (hvor zonerne låner energi fra hinanden så du kan få mere ’power’ på den ene kogezone og dermed få gryden hurtigere i kog), samt Stop & Go (sæt din kogezone på pause for senere at komme tilbage og starte den på præcis samme varmetrin, som da du forlod den). Hvidt lys i betjeningspanelet. Super elegant løsning.