Bolia og La Cabra Coffee i nyt samarbejde

Bolia har sammen med La Cabra udviklet en kaffeoplevelse, der tilbydes gratis til alle besøgende i 22 udvalgte Bolia-butikker.

Designkæden Bolia indgår nyt samarbejde med lokale, aarhusianske kaffeentusiaster. Samarbejdet tager udgangspunkt i bæredygtige materialer, lokale samarbejder, det gode håndværk og stolte traditioner. Det oplyser Bolia i en pressemeddelelse.

– Vi bygger alle vores butikker om to gange om året for at holde dem inspirerende og
spændende for vores kunder, udtaler administrerende direktør i Bolia, Lars Lyse Hansen.

– Hver Bolia-butik er helt unik og alle designede til at tale til vores sanser. Lige fra inspirerende designmiljøer og kreative installationer til vores helt egen musik, egne dufte – og nu også egen kaffe som er udviklet sammen med vores venner fra La Cabra.

Bolia har sammen med La Cabra udviklet en kaffeoplevelse, der tilbydes gratis til alle besøgende i 22 udvalgte Bolia-butikker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz, Belgien, Holland og Frankrig. Kaffen er økologisk og produktionen er sikret et bæredygtigt afsæt gennem fairtrade-certificeringer, der både støtter op om lokale bønder og miljøvenlig produktion.

La Cabra blev etableret i 2012 og har, igennem deres ærlige og dedikerede tilgang til eksklusiv specialitetskaffe, opnået stor international anerkendelse og vundet flere priser for deres kaffeprodukter og -oplevelser i verdensklasse. La Cabra udvælger, rister og sælger deres kaffe til udvalgte forhandlere, Michelin restauranter, samt private kaffeentusiaster verden over.