Børnebruser gør badet til en leg

Den nye børnebruser Jocolino fra Hansgrohe med forskellige dyredesign og bevægelige øjne får Jocolino til at minde om legetøj. Den gør badet til en leg.

Elementet vand har en magisk tiltrækningskraft på børn. De små leger gerne fantasifuldt med vandet, men når de skal i bad ender det for mange alligevel i diskussioner eller endda tårer, især når shampooen skal skylles ud af håret. For at gøre badetid til en fornøjelse har hansgrohe sammen med en række eksperter udviklet børnebruseren Jocolino.

LÆS OGSÅ: Fem badeværelser med Axor-amaturer fra Hansgrohe

LÆS OGSÅ: Lad børnene pifte Ikea-møblerne op

Jocolino efterfølger mærkets første børnebruser Joco fra 1995. Den nuttede, farverige håndbruser passer med sit smalle greb perfekt i små børnehænder og findes i tre design. Med børnebruseren kan de små blive helt trygge ved brusebadet gennem leg. Takket være kvalitetsmaterialerne og det gode håndværk behøver forældre ikke bekymre sig om skarpe kanter eller løse dele. Ingen gråd eller diskussion – med de forskellige stråletyper passer Jocolino fuldstændig til barnets behov, og hvert brusebad bliver en sjov oplevelse for børn og voksne.

Mere kreativitet og sjov med børnebruseren Jocolino

Nu bliver det vildt på badeværelset – med den sort/hvide zebra, den beige løve og den grønne krokodille leger poderne sig på safari i badet. De forskellige dyredesign og bevægelige øjne får Jocolino til at minde om legetøj, der automatisk vækker børnenes fantasi og kreativitet.

Børnebruseren byder på to forskellige stråletyper, der vælges ved at dreje på grebet. En blød MonoRain er skabt til at skylle shampoo og sæbe væk. Den målrettede stråle forhindrer, at skummet ender i barnets øjne. Den blide Rain-stråle er god til at bruse hele kroppen behageligt.

Takket være en isoleret vandføring bliver bruserens smalle greb ikke varmt, heller ikke ved høje temperaturer eller langvarig brug.

– Som en virksomhed med stort fokus på familien tænker vi i vores produktudvikling altid på brugerne og deres nære omgivelser, fra børnebruseren over Smart Home-teknologierne til den nye DogShower. Vi vil gøre den daglige brug af vand så behagelig og bæredygtig som muligt for alle dele af familien, fortæller Katrin Roming, product manager for brusere, Hansgrohe SE.

LÆS OGSÅ: Badeværelse: New Yorker, skandinavisk og kosmopolitisk stil

LÆS OGSÅ: Svedbergs med ny bruseserie med hotel-fornemmelse

Jocolino indeholder QuickClean-teknologien, så kalkrester på dyserne automatisk fjernes, når man skifter stråletype. Den nye børnebruser kan enkelt skrues på alle gængse bruserslanger, og det kan gøres endnu lettere med et enkelt klik ved at installere et koblingssæt på slangen. Det sjove design, de funktionelle stråletyper og den enkle montering gør den børnesikre håndbruser til en ideel bruseledsager i børnefamilien.