Bedst i test: Robotstøvsuger suger priser til sig

Hvilken robotstøvsuger skal man vælge? Denne robotstøvsuger er bedst i test, og samtidig suger den ikke kun snavs og støv, men også priser til sig.

Den prisvindende Robotstøvsuger iRobot Roomba j7+ er bedst i test. Foto: Witt.
Den prisvindende Robotstøvsuger iRobot Roomba j7+ er bedst i test. Foto: Witt.

Den prisvindende Robotstøvsuger iRobot Roomba j7+ er i sandhed bedst i test. Støvsugeren er både kåret som ”Årets produkt 2021/2022” af norske ElektronikkBransjen, og har vundet idenyts ”Bolig Favoritter 2021”.

For 18. gang kårer det norske fagblad ElektronikkBransjen ”Årets julegave”, og har siden 2006 også udpeget ”Årets produkt” i en række kategorier. En fagjury bedømmer produkterne og lægger særlig vægt på produkternes egenskaber, deres evne til at tilføre noget nyt til markedet samt deres popularitet hos slutforbrugerne. Her vandt iRobot Roomba j7+ i kategorien: “Årets Småelektriske 2021-2022”.

LÆS OGSÅ: Det intelligente badeværelse er fremtiden

LÆS OGSÅ: Rengøring: Sådan bekæmper du bakterier og virus i hjemmet

Også hos idenyt falder der en pris af til robotstøvsugeren.  I 2021-2022 vandt iRobot Roomba j7+ i kategorien “Smarthome”.

idenyt begrunder: ”Der er ingen tvivl – idenyts læsere tyr til robotstøvsugeren Roomba® j7+, når det gælder et rent hjem! Den populære støvsuger tilpasser sig din skiftende tidsplan og gør rent, når du ikke er hjemme. Den registrerer for eksempel hvornår din telefon forlader hjemmet, og klarer støvsugningen, mens du er væk. Når du kommer hjem igen, kører den automatisk til opladning. Derved bliver du aldrig forstyrret af rengøringen, og kan samtidigt nyde altid rene gulve.”

– Jeg er utrolig stolt af, at Roomba j7+ har vundet så eftertragtede priser, siger Ida Birgitte Holm, Category Manager, Witt.

– Roomba j7+ har støvsuget sig ind i folks hjerter verden over, efterladt rene gulve og givet dig mere tid til dig selv. Og nu har de professionelle afgivet deres dom: iRobot Roomba j7+ ér bare overlegen, slutter hun.

Prisvindende robotstøvsuger er også bedst i test

Tek.no har testet Roomba j7+, hvor robotstøvsugeren har opnået det anerkendte kvalitetsstempel: ”Anbefalt TEK.NO” med en flot karakter på 9 og bedømmelsen: “Den desidert lekreste robotstøvsugeren og dokkingstasjon vi har testet”.

LÆS OGSÅ: Verdens første tv med kognitiv intelligens

LÆS OGSÅ: En kompakt højttaler

Alt om Data giver Roomba j7+ 5 stjerner i deres test, hvor de beskriver robotstøvsugeren som: ”Intelligent robotstøvsuger i drønlækkert design”.

Robotstøvsugeren udmærker sig ikke blot ved at vide, hvornår du er hjemme. Den har også forståelse for, at  nogle årstider har behov for mere rengøring. Desuden tømmer robotten automatisk sin støvbeholder i en ekstern støvbeholder.

Opdager du snavs et sted i hjemmet, kan du tale til dit SmartHome-system for at give din Roomba j7+ robotstøvsuger besked om straks at rengøre stedet.

iRobot Roomba j7+ kan aktuelt fåes hos blandt andet Skousen, Whiteaway og Roboteksperten.dk til 7.969 kroner, mens den fås hos Elgiganten og Punkt1 til 7.999 kroner.