Samsung lancerer bærbar projektor

Med The Freestyle lancerer Samsung en bærbar projektor med banebrydende teknologi, der viser underholdning i en kompakt og bærbar form. Den har auto-niveau, autofokus og auto-keystone-funktioner, der skaber en fremragende seeroplevelse, uanset hvor du er.

Samsung lancerer bærbar projektor, The Freestyle. Foto: PR.
Samsung lancerer bærbar projektor, The Freestyle. Foto: PR.

Samsung har netop annonceret lanceringen af en helt ny bærbar projektor, The Freestyle. Den tilbyder førsteklasses teknologi og fleksibilitet til forbrugere, der ønsker at tage deres video- og lydindhold med sig, for eksempel rundt i hjemmet, på ferie eller på arbejde.

Freestyle vejer kun 830 gram, hvilket betyder, at man nemt kan projicere en skærm hvor som helst. Freestyles fleksible design muliggør rotation op til 180 grader, så brugerne kan se video i høj kvalitet – på borde, gulve, vægge eller endda lofter uden behov for en separat skærm.

LÆS OGSÅ: Komplet hjemmebiograf kræver god lyd

– Freestyle er et alsidigt og fleksibelt produkt, der passer godt til vores nordiske aktive livsstil. Dens bærbarhed gør den nem at tage med, hvorhen du vil, uanset om det er til sommerhuset, festen, arbejdet eller på ferie. Det er en enhed, der passer til alle aldre og behov og giver dig mulighed for at nyde tv-underholdning på en ny måde, siger Kim Gertsen, Team Lead AV i Danmark.

Freestyle er udstyret med auto-keystone og automatisk billedjustering skabt af brancheførende teknologi. Funktionerne gør det muligt for enheden automatisk at justere skærmen til enhver overflade i enhver vinkel, hvilket giver et proportionalt billede.

Derudover gør autofokusfunktionen det muligt for The Freestyle at vise skarpe billeder på op til 100 tommer. Freestyle kommer også med et passivt højttalerelement, der giver en ren og dyb bas.

Freestyle er kompatibel med eksterne batterier, der understøtter USB-PD og 50W / 20V output eller højere, så man kan bruge den, uanset hvor man er.

Samsung lancerer bærbar projektor, The Freestyle. Foto: PR.
Samsung lancerer bærbar projektor, The Freestyle. Foto: PR.

Freestyle kan også bruges til at skabe atmosfæriske lyseffekter takket være dens ambient-tilstand og gennemsigtige linsebeskyttelse. Freestyle er desuden en smart højttaler, der analyserer musikken for at parre den med visuelle effekter.

LÆS OGSÅ: Udendørs TV fra Samsung rammer det danske marked

Freestyle tilbyder lignende funktioner, der er tilgængelige på Samsung Smart TV, med apps til streamingtjenester og spejlings- og castingsfunktioner, der er kompatible med både Android- og iOS-mobilenheder. Produktet er certificeret af globalt store streamingpartnere.

Freestyle vil blive præsenteret under CES 2022 mellem den 5. og 7. januar og er planlagt til at være tilgængelig på det nordiske marked i løbet af første kvartal af 2022.