Badeværelse: Nordisk stil fra Vedum

I februar lancerer Vedum en ny serie til det stilrene, skandinaviske badeværelse. Soprano udtrykker i den grad et badeværelse i nordisk stil.

Der lægges op til indretning af et badeværelse i nordisk stil, når Vedum i februar lancerer Soprano. Serien er designet, udviklet og produceret i Vedum, og den er kendetegnet ved designsikkerhed, solide materialer og stor valgfrihed. Derudover opdateres den prisvindende badeværelsesserie Mezzo.

– Det moderne badeværelse er dekoreret til at vare længe, siger Jenny Andersson, designchef hos Vedum.

For den svenske indretningsaktør Vedum handler foråret om badeværelser – og vores længsel efter indretning med lang holdbarhed præger lanceringen.

– Det moderne badeværelse er indrettet til at holde længe – flere og flere mennesker er på udkig efter god kvalitet, men også et tidløst design. Derfor er det kloge og smagfulde i fokus hos os i Vedum. Det er altid ekstra sjovt at starte en helt ny serie og se, hvordan den modtages. Det ser jeg frem til i foråret, siger Jenny Andersson.

Badeværelse i nordisk stil med moderne udtryk

Forårets store nyhed er Soprano – en stilfuld serie med badeværelser med et moderne skandinavisk udtryk og solide materialer i naturlige farver. På trods af det solide udtryk har serien pæne, moderne proportioner, og sammen med den fritsstående håndvask i det kompositlignende materiale Solid Surface forventes serien at blive en favorit.

Sopran udstråler valgfrihed, og en række forskellige løsninger giver alle mulighed for at sætte deres præg på møblerne. Farver, håndtag, skuffeindsatser og meget andet kan varieres. For yderligere at imødekomme forskellige behov fås håndvasken i fire forskellige bredder fra 510-1.210 millimeter. Derudover kan den vælges i basisversionen Sopran eller med indramningen, Sopranramme.

LÆS OGSÅ: Svedbergs nyheder til badeværelset er klar

I foråret får den prisvindende badeværelseserie Mezzo også en nylancering. Nyheden til foråret er, at Mezzo også lanceres med en indramning, der forstærker det stilfulde udtryk. Ligesom med den nye Sopran kommer Mezzo nu også med det nye skuffesystem Scala, en antracitgrå skuffe med høje sider.

Både Sopran og Mezzo møder de klare tendenser på badeværelset i foråret 2021.

– Vi fortsætter med at lande blødt selv i 2021 og vælger gerne naturlige farver og taktile materialer på badeværelset. Vi er meget hjemme, og vores længsel efter det naturlige kommer på mange måder til udtryk. Vi kan lide at dekorere vores badeværelser med planter, træ og sten. Vi ønsker ikke at stresse, vi vil skabe rolige og behagelige miljøer. Samtidig leder vi også efter kontraster! Sorte detaljer, smart belysning og uventet opbevaring udvider udtrykket i vores badeværelser, spår Jenny Andersson om forårets boligtrends.

I foråret lanceres også håndplukkede detaljer fra Vedum, såsom det firkantede spejl, Grann, med bløde, afrundede hjørner. Serien inkluderer også nye håndtag i forskellige stilarter, der giver mulighed for at sammensætte et badeværelse med et personligt udtryk. Endeligt lanceres to nye skuffebeslag – Kapris i antracitgrå metalplade og Mint med lister i antracitgråt.