AUBO udvider populær køkkenserie

Fra den 1. januar 2020 udvider AUBO deres populære Sense serie, så kunderne nu kan vælge imellem fem fløjlsbløde og eksklusive farver og otte forskellige kantdesigns under navnet Sense Festival.

AUBO udvider populær køkkenserie med fem farver til et unikt køkken. Foto: PR.
AUBO udvider populær køkkenserie med fem farver til et unikt køkken. Foto: PR.

Et nyt år varsler forandring og fornyelse. Og det gælder også for AUBOs populære Sense køkkendesign. Den oprindelige Sense serie, blev nemlig taget så godt imod, at den vestjyske køkkenproducent nu har valgt at udvide sortimentet. Den nye køkkenserie, som blev lanceret i dag, har fået navnet Sense Festival og består af fem matte overflader, som kan kombineres med otte kantdesigns, oplyser AUBO i en pressemeddelelse.

Sense-serien er kendt for at kombinere minimalistiske linjer med en silkeblød og supermat overflade for et tidløst design, lyder det fra AUBO.

– Sense er en overflade, som stadig er ret unik på det danske marked, hvor den supermatte overflade faktisk føles silkeblød at røre ved. Den oprindelige Sense Sort blev taget rigtig godt imod af kunderne og salget af Sense-serien har virkelig overrasket os positivt. Derfor virker det også helt naturligt for os at udvide Sense-sortimentet, så vi kan tilbyde designet til endnu flere kunder, i netop den farve de ønsker. Især har vi høje forventninger til de meget populære hvide og grå nuancer, men også den mere specielle Sense Rød, rammer ind i tidens trend, udtaler produktudvikler hos AUBO, Bjarne Lihn, i pressemeddelelsen.

For selvom et hvidt køkken stadig er det mest populære valg, ser Bjarne Lihn også en tydelig tendens på markedet, der bevæger sig mod et mere vovet og farverigt udtryk.

– Den røde farve er et meget velovervejet valg, vi har gjort os til den udvidede serie, fordi vi ser, at det er en af de trends, der bevæger sig rigtig stærkt i køkkenbranchen lige nu. Folk er mere villige til at sætte farver på og give deres køkken ekstra personlighed. Når det er sagt, så er det med en stor margin stadig hvid, der sælger mest. Men vi vil jo gerne kunne tilbyde kunderne et stort udvalg, vise dem alle de muligheder de har og forhåbentlig inspirere dem – også selvom de fleste i sidste ende vælger sikkert, lyder det fra Bjarne Lihn.

– Med Sense Festival kan man kombinere de forskellige låge-farver med 8 komplementære kantfarver. Det giver utrolig mange valgmuligheder, og vi kan matche præcis det, kunden efterspørger. Man kan faktisk tilpasse det, næsten som man har lyst til, så man får en helt unik løsning efter ens egen stil og præferencer. Hvis kunderne for eksempel gerne vil have sorte greb på toppen, så kan man nu også få sorte kanter rundt om ens røde Sense Festival låge, forklarer han.

Forventningerne til Sense Festival er høje hos AUBO. Den matte overflade på Sense Festival er ifølge AUBO let at rengøre og har anti-fingeraftryksegenskaber. Egenskaber som AUBO oplever er i høj kurs hos forbrugerne.

Sense Festival fås i farverne: Sort, Onyx, Arktis, Rød og Hvid. Foruden de fem farver til kantdesignet kan Sense Festival desuden fås med yderligere tre andre komplementære kantfarver: Yellowstone Eg, Gladstone Eg og Melinga Sort.

Sense Festival er, ligesom størstedelen af AUBOs køkkener, BREEAM-dokumenteret. BREEAM er verdens ældste og Europas mest udbredte miljømærkningsordning indenfor indeklima og bæredygtighed.