Aubo åbner ny butik i Aarhus

Aubo åbner ny butik i Aarhus. ”Mangfoldigheden i Aarhus passer perfekt med vores brede sortiment med noget for enhver smag,” lyder det fra butikkens indehaver.

Et bredt sortiment, en butik med mange detaljer og en kundeservice i topklasse. Det er med de redskaber i værktøjskassen, at Aubo Køkken og Bad vil indtage Aarhus med en ny butik på den såkaldte ”Køkkenboulevard” på Bredskiftevej 20C i Aarhus V. Butikken slår dørene op i oktober, oplyser den vestjyske køkkenproducent i en pressemeddelelse.

Aubo Køkken og Bad har i dag 21 butikker i Danmark, der strækker sig lige fra Thisted til Bornholm, og det har længe været et stort ønske fra hovedsædet i Aulum at åbne en butik i Danmarks næststørste by. Det har ladet vente på sig, men nu er de ønskede lokaler og den rigtige mand ved roret dukket op.

Navnet er Kristian Vinther Kristensen, og han er nu klar til at stå på egne ben med solid erfaring fra køkkenbranchen i rygsækken.

Her på tærsklen til åbningen spirer optimismen hos den kommende Aubo-forhandler, der mener, at Aubos koncept og Aarhus som by kan blive et rigtig godt match.

– Jeg håber og tror på, at Aubo passer rigtig godt i en by som Aarhus på grund af diversiteten i købersegmentet. Der er både efterspørgsel på de eksklusive køkkener med finurlige detaljer men i ligeså høj grad er der et marked for de mere almindelige og afdæmpede køkkener til studielejlighederne og de almene boliger. Her er det ikke alle, der lige hiver penge op af lommen til en massiv træbordplade. Aarhus er indbegrebet af mangfoldighed, og med AUBOs sortiment og udvalg ligner det et rigtig godt match, siger Kristian Vinther Kristensen.

Hemmeligheden ligger i detaljen

Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at få de sidste detaljer på plads i den Aubos nye butik. Og netop detaljer er et af nøgleordene i det udtryk, som de besøgende kan vente sig.

– Vi fokuserer meget på at gøre butikken virkelighedsnær. Via blandt andet skillevægsformater med spots og nybyggede lofter har vi skabt realistiske miljøer og ikke bare kastet en masse køkkener ind i en charmeforladt udstillingshal med urealistisk højt til loftet. Målet er at invitere indenfor i en mere hjemlig atmosfære og give vores besøgende en ekstraordinær oplevelse, så de levende kan forestille sig vores køkkener i deres hjem. Det, mener vi, er et afgørende parameter, når man skal købe nyt køkken, siger Kristian Vinther Kristensen.

– Det bliver en butik, hvor vi viser vores store spændvidde. Vi har smukke blikfangskøkkener, hvor vi giver den fuld gas med spændende og anderledes løsninger. Men vi har også de mere gængse køkkener. Kort sagt vil vi vise, at vi har noget for enhver smag og dermed adskille os fra visse andre køkkenforretninger. Derudover er god kundeservice essentielt, og vi vil gøre alt for at leve op til Aubos topplaceringer på eksempelvis Trustpilot.

Aubo Aarhus holder efter planen åbningsreception den 5. oktober, hvor venner, familier, samarbejdskollegaer og kommende køkkenkøbere kan få stillet nysgerrigheden og se det endelig resultat af Aarhus’ nyeste køkkenbutik.