Art deco møder europæisk klassicisme

Art deco møder europæisk klassicisme med et strejf af tropisk sensualitet i unikt indrettet lejlighed designværker fra en række luksusmærker.

Tanken bag et projekt, hvor en penthouselejlighed i den brasilianske storby São Paulo skulle indrettes af Electrix Studio, var at skabe et eklektisk, elegant og funktionelt rum og med et inspirerende grundlag: Art Deco møder europæisk klassicisme med et strejf af tropisk sensualitet.

LÆS OGSÅ: Luksuriøs indretning af lejlighed i pulserende storby

LÆS OGSÅ: Art Deco-indrettet lejlighed fra 1930 er gentænkt

Det unikke boligprojekt fra det berømte designstudie viser en anden side af luksusstil, hvor den rigtige farvepalet i er kombineret med skræddersyede lysdetaljer og fantastiske art deco-møbler.

Indretningen af ​​den fantastiske penthouselejlighed i São Paulo blev skabt med de bedste designværker fra luksuriøse brands som DelightFULL, Tom Dixon, Tuuci, Vitra og Jonathan Adler.

Det endelige resultat var bedre end den oprindelige idé. Dette er et luksuriøst designprojekt, der viser, hvordan man blander og matcher forskellige stilarter (som europæisk klassisme og art deco) med et lyst twist, såsom tropiske mønstre.

Inspireret af det tidløse musikinstrument, orglet, og en af ​​jazzens førende eksponenter, Dave Brubeck, er denne luksuriøse væglampe et "statement piece" alene. Foto: PR.
Inspireret af det tidløse musikinstrument, orglet, og en af ​​jazzens førende eksponenter, Dave Brubeck, er denne luksuriøse væglampe et “statement piece” alene. Foto: PR.
En unik væglampe, der har en industriel-chic stil. Med et sofistikeret og moderne udtryk fungerer lamperne fra Pastorius sammen med et væld af stilarter inden for interiørdesign. Foto: PR.
En unik væglampe, der har en industriel-chic stil. Med et sofistikeret og moderne udtryk fungerer lamperne fra Pastorius sammen med et væld af stilarter inden for interiørdesign. Foto: PR.