Armatur i moderne design fra Grohe

Grohe Baulins kombinerer høj kvalitet med et armatur i moderne design, der giver ekstra komfort i badeværelset til en overkommelig pris.

Armatur i moderne design fra Grohe. Foto: PR.
Armatur i moderne design fra Grohe. Foto: PR.

Forbrugernes krav til badeværelsesløsninger af høj kvalitet og i det nyeste design er stigende. Men i sidste ende er beslutningen om valg af produkter og løsninger ofte et spørgsmål om plads og budget, selvom man er på udkig efter et armatur i moderne design.

LÆS OGSÅ: Mora Armatur lancerer badeværelsestilbehør til ny INXX II-serie

LÆS OGSÅ: Oras armaturer fås nu i mat sort

LÆS OGSÅ: Fem badeværelser med Axor-amaturer fra Hansgrohe

For at hjælpe med at opfylde disse krav har Grohe lanceret Grohe Baulines: en kollektion af vandhaner, der matcher et moderne design med smarte funktioner til en overkommelig pris.

Armatur i moderne design fra Grohe. Foto: PR.
Armatur i moderne design fra Grohe. Foto: PR.

Grohe Baulines vandhaner findes i to forskellige designs: BauEdge og LightBauLoop. Begge er tilgængelige i forskellige størrelser, hvilket giver stor valgfrihed i indretningen af badeværelset herunder badeværelser med begrænset plads for eksempel i urbane miljøer. Ud over håndvaskearmaturerne kan man vælge at få matchende Baulines armaturer til brusebad eller badekar.

Alle vandhaner i Grohe Baulines er udstyret med vandbesparende Grohe EcoJoy-teknologi, der reducerer vandforbruget fra ti liter per minut til lidt over fem liter.

Når man har valgt den foretrukne Grohe Baulines vandhane kan man supplere med det moderne og tidløse Grohe Bau-tilbehør, der fuldender den moderne badeværelsesoplevelse.

Find ud af de nye digitale muligheder på Grohes digitale oplevelses-hub Grohe X.