Arkitekter kastede sig over lejlighed i Brooklyn i New York

I godt et årti havde et par med to børn boet i en lejlighed i Brooklyn i New York, da de hyrede BFDO Architects til at give lejligheden et nyt udtryk.

Et par med to børn havde i mere end et årti boet i en lejlighed i Brooklyn i New York, da de besluttede sig for, at den skulle renoveres. Som en del af projektet skulle et opbevaringsrum i bebyggelsens kælder integreres med lejligheden via en trappeopgang for enden af et eksisterende gangrum.

Ved lejlighedens yderdøre blev et rum omdannet til en skifeflise-belagt entré med mulighed for at hænge frakker og tasker samt stille sko og sportsudstyr fra sig.

Strategien for boligarealerne var at fjerne skillevægge og åbne køkkenet op mod stuen og spisestuerne. Et hævet træbelagt loft køkkenet, angiver, hvor køkkenet adskiller sig fra de tilstødende rum.

Oprettelsen af ​​entréen gjorde det muligt at placere et lille kontor, der gemmer sig i et hjørne af spisestuen. En skillevæg i stål og glas skaber en barriere mod støj og sikrer, at der alligevel slipper lys ind. Stål indpakker også konstruktionssøjlen, og det går igen i spisestuens lysarmatur såvel som i en hylde over køkkendisken.

Lejlighedens sove- og børneværelser er organiserede langs en lang væg, der er malet i en dyb blå-grå tone. Et nyt badeværelse er tilføjet ved parrets soveværelser. Begge værelser domineres af lyse blå og grå farver.

Børnene har deres eget badeværelse og her findes endnu et element at stål og glas. Her er det badekarret samt brusekabinen, der visuelt relaterer sig til de sorte fliser på gulv og loft.

For enden af gangen ligger børnenes værelser, der er malet af grålige toner og rummer store hjørnevinduer.

Nedenunder har familien fået indrettet et rum, hvor der forunden indbygget reol er plads til et hyggehjørne, hvor man kan se film, samt til tøjvask og opbevaring.