​Sony lancerer nye 8K og 4K Full Array LED-TV’er

Nyt 75” 8K Full Array LED-TV tilføjes til Sonys TV-line-up, der bringer forbedret teknologi til en lang række modeller.

Sony Europe har i dag lanceret en bred vifte af nye TV’er, inklusiv de nye ZH8 8K Full Array LED-TV og XH95- og XH90 4K Full Array LED-TV’er.

– Kreativitet er en styrke, der driver Sony fremad. Når den kombineres med vores teknologi, er den ustoppelig.” Fra scenen præsenterede han de nyeste lanceringer og udviklinger fra Sonys elektronik- og underholdningsvirksomheder, udtalte Kenichiro Yoshida, der er administrerende direktør for Sony Corporation, på Sonys pressekonference, forud for den officielle åbning af CES 2020.

I Sonys nye TV’er introduceres Ambient Optimization, som er en ny teknologi, der optimerer billed- og lydkvalitet i alle omgivelser. Det justerer billedets lysstyrke automatisk, så det tilpasses lyset i rummet ved at øge lysstyrken i værelser med høj belysning og reducere lysstyrken i mørke værelser for at give brugeren den perfekte oplevelse. Det registrerer endda genstande i rummet, såsom gardiner og møbler, der kan absorbere eller reflektere lyd, og finjusterer akustikken derefter – på den måde får du den bedste lydoplevelse.

Udover Ambient Optimization har de nye Sony TV’er også et Immersive Edge-designkoncept. For at skabe en endnu mere visuel fordybning, er der placeret et diskret stativ ved kanten af skærmen. Det minimalistiske stativ kan knap nok ses, men det giver brugerne en forbedret seeroplevelse.

For at understøtte fremtidens spillekonsoller, vil udvalgte nye modeller understøtte 8K-opløsning, 4K 120fps-billedfrekvens, hurtig responstid via HDMI-indgange, og levere en maksimal ydeevne til spiloplevelsen.