​Grohe udvider sin portefølje med nye smarte termostater

Sanitetsproducenten Grohe har allerede en solid produktportefølje af moderne termostater med minimalistisk design, der både øger komforten og hjælper med at sikre et bæredygtigt vandforbrug i badet. Grohe udvider nu sin portefølje yderligere med flere smarte og sikre termostatløsninger til badeværelset.

Grotherm 1000. Foto: PR.
Grotherm 1000. Foto: PR.

En allerede bred portefølje, der udvides yderligere. Det er nu klart, at Grohe udvider sit sortiment med den nyeste generation af termostatløsninger, der både tilbyder øget komfort og et ergonomisk design.

Grotherm 1000. Foto: PR.
Grotherm 1000. Foto: PR.

Derudover reducerer de vandforbruget med op til 50 procent uden at gå på kompromis med temperatur eller komfort. Termostaterne er også udstyret med Grohe TurboStat-teknologi, der sikrer en præcis og sikker temperaturregulering, hvilket forhindrer ubehag, når vandet ved et uheld bliver for varmt.

– Vi er glade for at vores produktportefølje nu kan tilbyde endnu flere termostater med nye egenskaber og fordele for slutkunden. De nye termostater kommer med ergonomiske håndtag med ribbet overflade, der gør dem mere praktiske at bruge.
Derudover giver termostaterne mulighed for at spare op til 50 procent på vandet, når du bader, hvilket støtter op om et bæredygtigt vandforbrug. Det er vi virkelig stolte af, fortæller Poul Christian Pedersen, Landechef for Grohe Danmark.

Grotherm 1000. Foto: PR.
Grotherm 1000. Foto: PR.

Med en smart teknologi, der sørger for, at overfladen på termostaten altid er kølig, uanset hvilken temperatur vandet har, er Grotherm 1000 Performance en god badeværelsesløsning at investere i, da den samtidig også er let at installere. Håndtagene har også en ribbet overflade, hvilket betyder, at du får et fast greb, selv med våde og indsæbede hænder.

Grotherm 800 Cosmo. Foto: PR.
Grotherm 800 Cosmo. Foto: PR.

At badeværelsesløsninger er kendetegnet ved kvalitet, teknologi og minimalistisk design er en selvfølge for Grohe. Termostater fra Grohe skal være både stilfulde, nemme at rengøre og ergonomiske. Alt dette har Grotherm 800 Cosmopolitan, som en moderne termostat, og samtidigt bidrager de massive metalhåndtag med et moderne design på dit badeværelse.

Grotherm 800 Cosmo. Foto: PR.
Grotherm 800 Cosmo. Foto: PR.